Юні красуні-українки стали чемпіонками світу з бодібілдингу та фітнес-бікіні серед юніорів (фото переможниць)

Маргарита Дорошенко, Вікторія Черненко та Олександра Суманеева обійшли всіх суперниць і стали кращими в різних ростових категоріях.

Чемпіонат світу серед юніорів проходив 24-25 жовтня 2020 року в румунському місті Клуж-Напока. У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменок з 30 країн. Троє з 7-ти наших дівчаток завоювали золоті медалі, в командному підсумку Україна стала 5-ою.

Вікторія Черненко, спортсменка з Черкас стала кращою в категорії фітнес-бікіні серед юніорок віком від 16 до 20 років і до 160 см росту.

Вікторія Черненко
Вікторія Черненко
Вікторія Черненко з нагородою
Вікторія Черненко з нагородою
Вікторія Черненко в спортзалі
Вікторія Черненко в спортзалі

Олександра Суманєєва з Києва, дівчина стала чемпіонкою в категорії фітнес-бікіні юніорки віком від 21 до 23 років до 166 см росту.

Олександра Суманеева
Олександра Суманєєва
Олександра Суманеева на пляжі
Олександра Суманєєва на пляжі

Маргарита Дорошенко родом з Донецької області. Красуні не було рівних у відкритій ростовій категорії фітнесу серед юніорок віком від 21 до 23 років.

Маргарита Дорошенко
Маргарита Дорошенко
Маргарита Дорошенко в життя
Маргарита Дорошенко в життя

 

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.