Абсолютний рекодсмен переглядів на Ютубі: пиставуча дитяча пісенька про крихту-акулу

Південнокорейську пісеньку про малятко-акулу завантажили на YouTube в 2016 році. На 2.11.2020 у неї 7 049 912 545 переглядів - це абсолютний рекорд на сьогодні.

Ця смішна пісня до листопада стала найпопулярнішим відео в світі – 7 мільярдів і майже 50 мільйонів разів її переглянули і прослухали.

Користувачі Мережі відзначають цупкість цієї простої і приставучої мелодії, гіпнотичний яскравий відеоряд. По суті, пісенька ні про що – як маленька акула подорожує.

Вихідник мелодії і тексту – похідна пісенька сеулської продакшн-компанії Pinkfong. Сам трек теж був вельми популярним – 32 рядок рейтингу Billboard Hot 100.

Пісенька Baby Shark Dance стала гімном американської баскетбольної команди Washington Nationals.

Владі одного з районів штату Флорида вже рік використовує пісеньку для розгону зграй бродячих собак – вони в паніці розбігаються від цих звуків. Це було виявлено випадково – її один раз включили на пляжі і все собаки моментально звідти забралися.

Останні два рекорди YouTube належали виконавцеві з Південної Кореї і американцеві:

  • Psy з треком Gangnam Style – 3 844 120 759 переглядів;
  • Wiz Khalifa з синглом See You Again – 4 797 531 739 переглядів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.