Б’є і забирає телефон: 15-річна дочка Олі Полякової розповіла про стосунки в родині

Дочка української суперблондинки Олі Полякової Маша вже давно знаходиться в центрі уваги публіки і фанатів.

15-річна Маша Полякова вже дебютувала і в якості артистки, і як співачка, і як модель, і як блогерша, тому критики пророкують їй велике майбутнє. Однак чи визначилася сама Оля Полякова з тим, ким буде її дочка, і що з цього приводу думає сама “винуватиця ” Маша Полякова?

Напередодні Катерина Осадча з програми “Світське життя” на телеканалі 1 + 1 поспілкувалася з юною зіркою Марією Полякової

Осадча не упустила можливість запитати у неї про те, які ж у них насправді взаємини із зоряною матір’ю. Маша Полякова розповіла, що у відносинах з мамою найбільше напружує її метод виховання: а саме, коли Оля Полякова забирає дочки на ніч телефон.

“Вони забирають його у мене щоночі. Це мене дуже виводить з себе, тому що я хочу все таки початиться. Я приходжу додому в 22, а о 23:30 у мене вже забирають телефон, а до цього я весь час зайнята і в школі його забирають. Я не можу їм насититися “, – говорить Полякова-молодша.

Однак Маша Полякова говорить, що не ображається за це на свою зоряну маму, адже розуміє, що це один з методів виховання.

Маша каже що їй хотілося б більше свободи. Тим більше, у неї вже є молода людина, з яким вони разом зустрічаються майже рік. Він у неї перший хлопчик, вони вчаться разом і майже весь час проводяться спільно.

Маша Полякова та їх собачка
Маша Полякова та їх собачка

Поки невідомо, чи знайома зоряна мама зі своїм можливим майбутнім зятем. Однак Маша Полякова стверджує, що у них з молодим хлопчиком у відносинах повний порядок.

Відзначимо, що раніше Оля Полякова сама зізнавалася що била Машу в виховних цілях. Це було на хвилі емоції, і зараз суперблондинка підтвердила – більше рукоприкладством в сім’ї не займається і намагається вирішувати всі проблеми зі своїми дочками виключно шляхом бесід і розмов.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.