Б’є і забирає телефон: 15-річна дочка Олі Полякової розповіла про стосунки в родині

Дочка української суперблондинки Олі Полякової Маша вже давно знаходиться в центрі уваги публіки і фанатів.

15-річна Маша Полякова вже дебютувала і в якості артистки, і як співачка, і як модель, і як блогерша, тому критики пророкують їй велике майбутнє. Однак чи визначилася сама Оля Полякова з тим, ким буде її дочка, і що з цього приводу думає сама “винуватиця ” Маша Полякова?

Напередодні Катерина Осадча з програми “Світське життя” на телеканалі 1 + 1 поспілкувалася з юною зіркою Марією Полякової

Осадча не упустила можливість запитати у неї про те, які ж у них насправді взаємини із зоряною матір’ю. Маша Полякова розповіла, що у відносинах з мамою найбільше напружує її метод виховання: а саме, коли Оля Полякова забирає дочки на ніч телефон.

“Вони забирають його у мене щоночі. Це мене дуже виводить з себе, тому що я хочу все таки початиться. Я приходжу додому в 22, а о 23:30 у мене вже забирають телефон, а до цього я весь час зайнята і в школі його забирають. Я не можу їм насититися “, – говорить Полякова-молодша.

Однак Маша Полякова говорить, що не ображається за це на свою зоряну маму, адже розуміє, що це один з методів виховання.

Маша каже що їй хотілося б більше свободи. Тим більше, у неї вже є молода людина, з яким вони разом зустрічаються майже рік. Він у неї перший хлопчик, вони вчаться разом і майже весь час проводяться спільно.

Маша Полякова та їх собачка

Поки невідомо, чи знайома зоряна мама зі своїм можливим майбутнім зятем. Однак Маша Полякова стверджує, що у них з молодим хлопчиком у відносинах повний порядок.

Відзначимо, що раніше Оля Полякова сама зізнавалася що била Машу в виховних цілях. Це було на хвилі емоції, і зараз суперблондинка підтвердила – більше рукоприкладством в сім’ї не займається і намагається вирішувати всі проблеми зі своїми дочками виключно шляхом бесід і розмов.