Як виглядає дружина DZIDZIO та як зірковий чоловік сприйняв її нове захоплення: наступає йому на п’яти

Особисте життя зірок шоу-бізнесу завжди викликає особливий інтерес у публіки, а до недавніх пір DZIDZIO і зовсім тримав всі сімейні секрети під сімома замками.

Про існування дружини Дзідзьо мало хто знав, однак насправді у Михайла Хоми (справжнє ім’я артиста), є кохана дружина, з якою вони разом вже майже 20 років. Звуть її Ярослава і якщо раніше вона трималася від камер подалі, то тепер вся Україна знає її, як співачку SLAVIA.

SLAVIA
SLAVIA

Нудне і безрадісне карантинне літо 2020 року скрасив хіт молодої української виконавиці Славії «Я тобі не мамка». У музиці Ярослава з дитинства, причому вона була так захоплена навчанням, що пропадала за нею до ночі і не гуляла на дворі на відміну від своїх ровесників.

У SLAVIA уже есть собственный хит
У SLAVIA вже є власний хіт

Цікаво, що DZIDZIO і SLAVIA буквально звели мами — поки діти подавали документи в музичне училище, жінки розговорилися і домовилися зустрітися на одному з пісенних фестивалів. Якраз там і відбулося знайомство майбутнього подружжя.

«Тоді ще не було мобільних телефонів і я дала телефон Михайла своєму татові, щоб він передзвонив мені, тому що бабі було дуже погано, вона була при смерті. І саме тоді, коли я приїхала на цей фестиваль, Міша приходить до мене і каже: “Дзвонив твій тато, бабусі не стало”», — розповіла героїня нашої сьогоднішньої статті у відвертому інтерв’ю для програми «ЖВЛ».

Ярослава и Михаил Хома
Ярослава і Михайло Хома

У тому, що трапилося Ярослава побачила якийсь знак, адже її бабусю звали Михайлина, а дідуся, з яким вона прожила все життя — Ярославом. Саме на його честь онучку і назвали. Але і це ще не все — дружина Дзідзьо народилася в один день з його матір’ю. З тих самих пір все і почалося.

DZIDZIO с женой
DZIDZIO з дружиною

Весілля закохані зіграли у 2013-му, після чого переїхали в Новояворівськ — невелике провінційне місто у Львівській області, де Слава відкрила вокальну школу для дітей. Змінилося все, коли Михайло здобув популярність в якості DZIDZIO і пара перебралася до Києва.

Свадьба DZIDZIO
Весілля DZIDZIO

Любляча дружина завжди супроводжувала знаменитого чоловіка на концертах, була на зйомках і за лаштунками, але в один момент їй набридло ховатися за його плечима. Так з Ярослави вона перетворилася на сольну співачку SLAVIA, хоча чоловік завжди її зупиняв, адже хотів уберегти від всіх тягот професії, з якими зіткнувся сам.

Ярослава Хома в «ЖВЛ»
Ярослава Хома в «ЖВЛ»

Зараз нова зірка українського шоу-бізнесу пише музику на замовлення, викладає вокал. Також вона встигла закінчити акторську школу і при цьому не забуває виконувати роль берегині сімейного вогнища.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.