Леся Нікітюк наділа на себе собачий комір і показала того, з ким вона і в горі, і в радості

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, через що пройшла разом зі своїм улюбленим псом Рафіком.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже давно познайомила публіку з чотирилапим другом, якого вона навіть іноді возить з собою на зйомки. Це собака породи вест-хайленд-уайт-тер’єр. Особливість їх характеру в тому, що вони розумні, веселі, незалежні, але і трохи вперті.

Незважаючи на невеликі і зовсім негрізні розміри, представники породи готові переслідувати лисицю навіть в норі, а з іншими хвостатими ладнають не завжди. Втім, для Лесі це не проблема, адже Рафаель у неї — єдиний господар в хаті, не рахуючи її саму.

Рафік навіть побував на «Хто зверху?»

До слова, Рафіка Нікітюк подарував на день народження хлопець. Причому заздалегідь вони вже знали, що виберуть саме його:

«Коли заводчиця прислала відео двох цуценят, щоб ми вибрали, відразу звернула увагу на Рафіка. Його дошкуляв цуценя-братик, а Рафаель спав як ні в чому не бувало. Вирішила взяти соню», — розповіла знаменитість в інтерв’ю.

Леся і Рафік

Звичайно, у Лесі, як і у багатьох інших артистів є особистий Instagram-блог. Її публікації в соціальних мережах дуже популярні у публіки, тому теледіва вирішила завести аккаунт і своєму домашньому улюбленцю.

Зараз на його профіль підписані вже більше 40 тисяч людей, що і не дивно з урахуванням популярності зіркової господині.

Леся Нікітюк зі своїм псом Рафіком

Головна мандрівниця країни часто ділиться з шанувальниками новинами з життя, але не завжди вони радісні. Так, сьогодні їм треба було зробити операцію в ветеринарній клініці — вона потрібна була Рафіку через серйозну патологію.

Якщо її не зробити, в майбутньому високий ризик онкології, тому Нікітюк, звичайно ж, відвезла пса на процедуру, щоб уникнути ускладнень.

На сторінці хвостатого Леся повідомила, що операція пройшла успішно і зараз Рафаель відходить від наркозу, а у себе в профілі вона опублікувала спільне фото з вихованцем, на якому позувала в собачому комірі, як і пес.

«І в горі, і в радості», — зворушливо підписала пост зірка.

Коментатори тут же обсипали “парочку” словами підтримки:

  • «Нехай буде здоровим і радує господиню! Сподіваюсь що все добре»;
  • «Якнайшвидшого одужання!»;
  • «Здоров’я і сил песику»;
  • «Лесі, виходить, теж щось видалили? Рафік, тримайся»;
  • «Нехай відновлюється швидше».