Лілія Ребрик в червоній сукні з відкритою спиною показала, що відбувається між нею і чоловіком: пристрасть

Телеведуча, актриса театру і кіно, і зірка ранкового шоу на каналі "Україна " Лілія Ребрик підірвала публіку.

Чуттєвий танець разом з чоловіком Андрієм Диким був настільки ніжним, і в той же час наповненим пристрастю, що зібрав десятки тисяч захоплених коментарів під постом.

Таким чуттєвим постом і жаркими фото Лілія Ребрик вирішила привітати всіх танцюристів з днем танго

“Сьогодні день танго! Один з найбільш емоційних, чуттєвих і водночас самих пристрасних танців! Так що там говорити: танго – це і є сама любов! І навіть страшно уявити, що для мене це слово так і могло б залишитися … просто словом! Я ніколи не вміла танцювати! Це була якась нездійсненна для мене мрія “, – пише Лілія Ребрик.

Важливо нагадати, що зі своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким Лілія познайомилася якраз таки на танцювальному шоу “Танці з зірками “. Їх звела доля, і з тих пір танці стали основою їх відносин. Тепер Лілія танцює скрізь, де тільки можна!

Хоча за професією вона займається веденням телепередач, і знімається в серіалах, як виробництва телеканалу “Україна “, так і найбільшого в країні холдингу “1 + 1 Медіа “.

Лілія Ребрик недавно знялася в двох частинах гумористичного телесеріалу “Великі Вуйки “, який зараз показують по “плюсів “. Також вона виховує двох дочок – старшу Діану і молодшу Поліну. Життя своєї сім’ї вона виставляє в Інстаграм під хештегом # дікасімейка.

Лілію Ребрик та Андрія Дикого знають як приблизну пару, яка завжди посміхається. До слова, Лілія визнана однією з найкрасивіших телеведучих України.

А ще – вона чудова актриса театру. Наприклад, її спектакль “Жінка над нами ” вважається одним з найкасовіших в театрах за минулий рік.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".