Сімейство принца Вільяма і Кейт Міддлтон вперше з’явилося на публіку в повному складі – і з принцом Луі

Вперше в історії спадкова сім'я британського трону вийшла на світське заходи з усіма трьома дітьми. Раніше принца Луї ми бачили тільки на фото з закритих подій.

Доля двох синів принцеси Діани складається дуже по-різному: поки бунтівник Гаррі разом зі своєю скандальною дружиною живуть по той бік Атлантичного океану, зразковий чоловік і спадкоємець престолу Вільям з’явився на світському заході разом з усією родиною.

Королівська сім’я

Відразу після повернення з невеликого туру по містах Сполученого Королівства, принц разом з Кейт Міддлтон і трьома дітьми пари відвідали один з головних лондонських театрів. Того вечора в London Palladium показували благодійний німий спектакль, всі засоби з якого йшли на допомогу медичному персоналу в ці складні часи.

Королівська родина в театрі

Це було перше за рік і один з найгучніших появ подружжя Кембриджських в повному складі – до цього знамениті батьки з’являлися на публіці тільки з одним або двома спадкоємцями. Наймолодший син, принц Луї, був ще занадто маленьким, щоб брати участь в подіях подібного масштабу. Але зараз хлопчикові вже виповнилося два роки, і це був перший його офіційний вихід.

Принц Луї

Крім принца Луї, в сім’ї ростуть ще двоє малюків – улюблениці публіки принц Джордж і принцеса Шарлотта. Між ними всього два роки різниці, і старшому Джорджу в цьому році виповнилося сім. Його молодша сестричка навесні відсвяткувала маленький ювілей – їй стало п’ять років.

Спілкування з артистами

Судячи по знімках фотографів, спектакль і атмосфера навколо привели в захват усіх дітей Вільяма і Кейт. Батьки теж із задоволенням посміхалися на камеру і навіть мали можливість поспілкуватися з англійцями, які прийшли на захід заради герцогів Кембриджських. До слова, в театр Кейт Міддлтон вибрала солідне плаття Alessandra Rich темного відтінку – і виглядала в ньому чудово.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.