Найдовші ноги українського шоу-бізнесу прийшли на церемонію без нічого: як Оля Полякова премію отримувала

Співачка Оля Полякова, як завжди, не перестає дивувати публіку своїми епатажними костюмами. І на церемонії вручення премії вона була особливою.

Шанувальники Олі Полякової вже звикли, що вона на різних шоу з’являється в дуже ефектних образах, поруч з якими інші зірки трохи тьмяніють. Чого тільки варті її виходи в музичному шоу талантів – ось помилуйтеся на деякі з них.

 "" ""

Якщо не знати, що це Полякова, то і не впізнати б.

Днями українські знаменитості були запрошені на церемонію і концерт з приводу вручення премії Музична платформа “Краща пісня року 2020”. Так як останнім часом, у зв’язку з карантином, у зірок мало можливостей вразити своїм виглядом і талантами наживо, вони постаралися блищати по повній.

Оля прийшла у відвертому міні плаття у вигляді сріблястого боді з відкритими стегнами і глибоким декольте, декор – довга бахрома з мерехтливих камінчиків.

Оля Полякова на врученні премії
Оля Полякова на врученні премії

Очевидно занадто відверте вбрання трохи бентежив і саму Олю, а може просто замерзла або не хотіла світити своє плаття до урочистого моменту, але інтерв’ю співачка давала в звичайному білому махровому халаті, які є в кожній гримерці.

І тільки вже з премією позувала в сукні і з короною оригінального дизайну. Цими фото Оля поділилася тільки в Сторіс.

Але зате зняла дуже цікаве відео – від моменту, коли вона прийшла до Палацу «Україна», де традиційно проходить вручення премій, через підготовку в гримерці – макіяж, зачіска і інші подробиці, до виходу на сцену і виконання пісні переможця. Трансляція всього концерту буде показана 31 грудня по ТБ на телеканалі Україна.

Скрін з відео Олі Полякової
Скрін з відео Олі Полякової

Співачка анонсувала цікаву програму і великий новорічний концерт на телеканалі Україна, який буде тривати до 3-х годин ночі 1 січня 2021 року. І похвалилася, що вона буде виступати цілих 5 разів!

Як отримували премію інші зірки – ви можете почитати на нашому сайті. Наприклад, про приголомшливий наряд Насті Каменських по посиланню .

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.