Влад Яма показав своїх батьків і сина: все на одну особу, тільки дружина кудись пішла

Відомий український хореограф Владислав Яма поностальгувати і згадав річну поїздку до своїх батьків.

Фото з мамою і татом Яма виклав в розділ “Історії ” в Інстаграм. Маму Ями звуть Любов Миколаївна, а батька – Микола Петрович. За освітою і за покликанням вони обидва – вчителі історики із Запорізької області. Батьки живуть там ще з часів народження сина Влада, і не думають перебиратися до столиці.

Влад Яма зрідка відвідує своїх батька і матір, і привозить їм онука на канікули

Оскільки цього літа кордони були закриті, і єдиний курорт – це Одеса або Бердянськ, то Влад зі своєю дружиною Ліліаною і сином вирішив поїхати до батьків.

Зараз Владислав поділився архівних знімком, і написав, що, з огляду на цю погоду, хотів би повернутися в літо.

П'ятирічний син Влада Ями Леон і його батьки
П’ятирічний син Влада Ями Леон і його батьки

Нагадаємо, днями Влад Яма та Ліліана Яма з розмахом відзначили перший ювілей сина – п’ятиріччя. Незважаючи на карантин, вони замовили столик в кафе, і покликали всіх друзів синочка.

Знамениті батьки запросили аніматорів в улюблених образах їх сина, як, наприклад, Spiderman. Був на святі і аквагрим, і фотозоні з кульками, і дискотека. Серед запрошених були чоловік і жінка – ведучий Анатолій Анатоліч і його дружина Юлія з дочками. Маленький п’ятирічний Леон залишився задоволеним, а тато потім кілька днів поспіль публікував щасливі фотографії з галасливою дитячої вечірки.

До цього Ліліану Яму запідозрили у вагітності

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною і сином

Вона опублікувала фото у вільному одязі, а в описі до знімка заговорила про можливі способи контрацепції. Шанувальники тут же здогадалися – сім’ю знаменитого лисого танцюриста, хореографа і судді “Танців з зірками ” чекає поповнення.

Однак сам Влад Яма і його дружина поки не коментували чутки. Вони поки відходять від події, яка сталася нещодавно – Владислав в прямому ефірі Танців із зірками невдало зробив підтримку з Юлією Санін і його забрала швидка допомога. Терміново довелося робити операцію. Зараз Влад відновлюється.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.