Затятий шанувальник Алли Пугачової прожив на даху її будинку два тижні: хотів підкорити серце Примадонни

Алла Пугачова вже кілька десятків років є головною зіркою російської естради і весь цей час вона оточена пильною увагою публіки.

В молодості Примадонну особливо любила чоловіча половина аудиторії, а багато хто тільки й мріяв познайомитися з улюбленою артисткою, щоб підкорити її серце. Треба сказати, що робочий графік у Алли Борисівни був скажений, тому часу на прибирання та інші домашні справи просто не було, зате були можливості найняти хатню робітницю. Якраз на її очах і відбувалися дивні залицяння з боку шанувальників.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Людмила Дороднова, так звуть колишню співробітницю виконавиці, з’явилася в студії шоу “Звезды сошлись” на телеканалі НТВ. Вона працювала з багатьма зірками шоу-бізнесу, тому знає чимало цікавих історій, якими і поділилася з глядачами.

Людмила Дороднова
Людмила Дороднова

За словами жінки, один з фанатів Примадонни виявився не тільки дуже наполегливим, але ще і дуже відважним. Так, цілих два тижні молодий чоловік жив на горищі над квартирою Алли, періодично залазячи до неї у вікна. Звідти у нього був вихід на дах і вентиляцію.

Поки знаменитість була на гастролях, чоловік крав їжу з холодильника артистки, але на гроші, коштовності та інші цінні речі не претендував:

“Він хотів з нею одружитися! З речей взяв тільки плеєр, щоб слухати її касети, і приналежності для гоління”, — згадує Людмила.

Очевидно, герой-коханець хотів добре виглядати, якщо раптом випадково наткнеться на Пугачову.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Відбувалося все це в квартирі на вулиці Тверській у Москві, зараз вона належить Христині Орбакайте, а сама Алла Борисівна живе в заміському замку зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним і двійнятами Лізою і Гаррі.

Гаррі і Ліза Галкін
Гаррі і Ліза Галкіни

Не можна не відзначити, що публіка довго не вірила в щирість союзу співачки і гумориста, враховуючи, що Галкін ще молодше колишнього Примадонни Філіпа Кіркорова. Незважаючи на це, щасливе подружжя разом ось уже 19 років, а своєю сімейною ідилією вони регулярно діляться в соціальних мережах.

Максим Галкин и Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова

Більше цікавого про життя однієї з найбільш обговорюваних пар російського шоу-бізнесу дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.