Ілона Гвоздьова відвела маму на збільшення губ і сама задумалася про уколи краси: “Вже можна починати”

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова показала шанувальникам, як її 62-річній мамі кололи губи, після чого і сама задумалася про уколи краси.

Героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала любов вітчизняного глядача завдяки участі спочатку в проекті “Танцюють всі”, а потім і в “Танцях з зірками”. У сезоні 2020 року Ілона вийшла на паркет на восьмому місяці вагітності, що публіка сприйняла дуже гостро.

В результаті за підсумками глядацького голосування їх з Дмитром Танковичем пара покинула шоу. На рахунку Гвоздьової є і перемога в “Танцях”, яку вона завоювала разом з гумористом Ігорем Ласточкіним у 2018-му.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

Оскільки хореограф тільки недавно народила, зараз вона знаходиться в декреті, хоча буквально через місяць після пологів Ілона вже пустилася в танок, про що повідомила в Instagram. Там же вона підтримує зв’язок зі своєю армією фанатів.

На цей раз Гвоздьова поділилася з підписниками, як вони разом з мамою Ніною сходили до косметолога. Там жінці збільшили губи, причому героїня статті зняла весь процес і показала його у себе в Insta-stories.

Скриншоты из Instagram Илоны Гвоздевой
Скріншоти з Instagram Ілони Гвоздьової

Крім того, в звичайному пості 32-річна Ілона вирішила підняти тему уколів краси і поцікавитися думкою шанувальників на цей рахунок.

“Для когось 32 роки — не вік, і не варто взагалі починати дані процедури, а хтось твердить, що після тридцяти саме час починати колоти уколи”, — пише танцівниця.

Илона Гвоздева
Ілона Гвоздьова

За її словами, результат збільшення виправдав всі очікування її мами —губи стали наповненими і повернули вигляд 10-річної давності. До того ж лікар-косметолог подивилася на обличчя Гвоздьової-молодшої, після чого порадила їй вже приступати до такого роду процедур.

“Звичайно, це приваблива пропозиція, але тут же в голові згадалися історії жертв пластики та їх жахливі фарфорові, спотворені, набряклі обличчя”, — продовжує Ілона.

Свої роздуми вона підсумувала тим, що якщо вже і погоджуватися на омолодження, дуже важливо робити це у перевірених фахівців, ну і, зрозуміло, вміти вчасно зупинитися.

Думки коментаторів під публікацією зірки розійшлися — хтось висловився проти уколів краси, а хтось ставиться до цього позитивно і радить іншим.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.