Анна Сєдокова в свій день народження з раннього ранку напросилася на привітання: “Так відчайдушно”

Екс-солістка жіночої поп-групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова 16 грудня відзначає свій день народження. Зірка вже встигла поділитися своїми думками з цього приводу.

Музикою і танцями іменинниця займалася з самого дитинства, але до того, як стати співачкою, вона встигла побути моделлю, отримати червоний диплом за спеціальністю “Актор і ведучий телебачення”, а також попрацювати на кількох шоу.

Анна Седокова
Анна Сєдокова

Широку популярність героїня нашої сьогоднішньої статті знайшла саме завдяки участі в культовому тріо, куди вона потрапила, пройшовши кастинг, хоча і не з першого разу. На момент створення групи Ані було всього 17 років, тому продюсери визнали її занадто юною для такого колективу. До складу групи Сєдокова увійшла через пару років, коли її з дуету перетворили на тріо.

Золотой состав ВИА Гры
Золотий склад ВІА Гри

До слова, вона стала першою рудоволосою учасницею і саме за її участі “ВІА Гра” досягла пікового успіху. Багато хто до цих пір називають склад Мейхер-Грановської, Брежнєвої та Сєдокової золотим.

Свою кар’єру в колективі виконавиця завершила в 2004-му, вийшовши заміж за футболіста Валентина Белькевича та народивши старшу доньку Аліну. У декреті Анна довго не сиділа і незабаром повернулася на сцені, але вже в якості сольної співачки.

Анна Седокова
Анна Сєдокова

Героїня статті в шоу-бізнесі вже майже 20 років і весь цей час вона відкрито ділиться з шанувальниками новинами з життя, а також особистими переживаннями. У свій день народження вона не стала зраджувати традиціям і опублікувала у себе в Instagram розкішне фото в пишній червоній сукні з відкритим верхом. Особливої елегантності Сєдоковій додають прозорі рукавички, акуратні прикраси і жіночний макіяж.

У підписі до публікації зірка подякувала родині, колегам і фанатам за підтримку протягом усього творчого шляху:

“Жила була маленька дівчинка Аня, у якої сьогодні День народження. Ця дівчинка мріяла і так відчайдушно любила це життя. Так відчайдушно шукала кохання, можливо не там, де потрібно і не з тими. Але завдяки їм вона зрозуміла цінність сьогодення. Я в шоу-бізнесі і перед вами вже більше 18 років. Разом з вами ми йшли цей довгий прекрасний шлях і я хочу сказати в цей день величезне спасибі за підтримку”, — пише Анна.

Анна Седокова дивно одяглася на корпоратив
Анна Сєдокова

Також вона зазначила, що нічого не дає такої сильної опори в житті, як любов до себе і цінність себе:

“Ви дозволили мені бути собою і це найбільша розкіш”.

Коментатори тут же почали обсипати Сєдокову привітаннями та компліментами, адже виглядає вона карколомно.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.