Сьогодні Єлизаветі Боярської виповнюється 35 років: чоловік Максим Матвєєв привітав дуже зворушливо

Відома російська актриса Єлизавета Боряская іменинниця і приймає поздоровлення з 35-річчям. Як вітав її чоловік і які досягнення у красуні до цього рубежу.

Єлизавета – дочка відомого радянського і російського актора Михайла Боярського, відомого за роль д’Артаньяна. У неї є на 5 років старший брат Сергій.

20 грудня біля Єлизавети день народження і її чоловік – актор Максим Матвєєв красиво привітав її з цим в своєму Інстаграмі. Він запостив кілька художніх фото дружини, підписавши їх теплими словами.

Ліза Боярська
Ліза Боярська
Привітання Максима Матвєєва
Привітання Максима Матвєєва

Передплатники актора приєдналися до поздоровлень.

З днем народження прекрасну Лізу

Вітаю вашу дружину. Всіх благ вам

Найпрекрасніша жінка на Землі! » – написали вони в коментарях

Єлизавета теж пішла по стопах батька і стала актрисою – на сьогодні вона вже знялася в 64 картинах. Хоча в дитинстві дівчинка про це не мріяла – вона серйозно займалася танцями, а потім в модельній школі. Спочатку дівчина вирішила вчитися на журналіста, але після підготовчих курсів зрозуміла, що це не її справа. Вона стала відвідувати театральні постановки, потім поступила в Санкт-Петербурзьку державну академію театрального мистецтва.

Зі своїм чоловіком Єлизавета одружені 10 років. Нещодавно в одному з інтерв’ю вона зізналася, що закохалася в Максима задовго до того – коли вперше побачила на пробах. Максим в той час був одружений на актрисі Яні Сексте.

Єлизавета Боярська з чоловіком
Єлизавета Боярська з чоловіком

Роман закрутився тільки через кілька років, Максим заради Єлизавети просив дружину. Весілля відбулося в 2010 році, але пара жила на два міста – він в Москві, а Ліза в Санкт-Петербург, тільки в 2020 вони стали жити разом. У них поростає два сина восьмирічний Андрій і дворічний Григорій.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.