Співачка Наталя Штурм надавала ляпасів вдівцю Легкоступової в прямому ефірі: “Ти її угробив, а ще піаришся”

Дивна і раптова смерть популярної співачки Валентини Легкоступової вже кілька місяців не дає спокою не тільки її рідним, але й колегам, шанувальникам.

Тепер масла у вогонь підлили по-повній. Популярне ток-шоу “Пусть говорят” і так славиться своєю емоційністю і драматичністю, але один з останніх епізодів зовсім відзначився – на ньому відома співачка Наталя Штурм вдалася до рукоприкладства. Російську письменницю і співачку обурило образлива поведінка Юрія Фірсова, і вона не втрималася від ляпаса.

Програма була присвячена смерті Валентини Легкоступова, Юрій, як колишній чоловік і вдівець естрадної зірки, прийшов розбиратися в ситуації разом з ведучим і іншими гостями шоу. Самого чоловіка не раз звинувачували в причетності до смерті дружини, вся сім’я покійної підозрює Фірсова в посиленні стану Валентини. Мовляв, насправді Юрій – альфонс, і смерть співачки була йому на руку.

Валентина Легкоступова з чоловіком

Крім того, є ще одна зацікавлена сторона – дочка співачки, з якою відносини давно були натягнуті, а після одруження з Фірсовим зіпсувалися остаточно.

Валентина Легкоступова зі старшим дочкою Аннет Бриль

На самій програмі Фірсов всі звинувачення відкидав, перемикав тему на алкоголізм Легкоступова. Себе альфонсом він не вважає, адже сам є забезпеченим чоловіком без необхідності жити за чийсь рахунок. З його точки зору, саме шкідлива звичка дружини довела її до загибелі – в той день, коли вона померла, вона напилася і впала, а через отриманих травм померла.

Наталія Штурм після цих слів накинулася з обуренням на чоловіка, називаючи його брехуном і аферистом.

Напад Наталії Штурм

Адже, за словами близьких, ніякої залежності у Легкоступова не було, а вдівець тепер просто піариться на смерті заслуженої артистки.

Наталія Штурм дала Фірсову ляпас

Але Наталя пообіцяла, що проведе своє розслідування і доведе доля Фірсова, щоб винний не отримав ніяких грошей. Після цього чоловік намагався знову виправдатися.