Микола Басков випадково проговорився про розлучення Корольової і Тарзана: назвав співачку розлученкою

Головний натуральний блондин естради Микола Басков, сам того не знаючи, проговорився на публіці про розлучення Наташі Корольової і Тарзана.

Ще нещодавно в мережі кипіли обговорення скандалу в родині співачки і танцюриста, пов’язані з його зрадами знаменитій дружині з молодою актрисою на ім’я Анастасія Шульженко. Дівчина навіть публічно кричала про вагітність від Глушко, проте ця інформація так і не підтвердилася.

Анастасія Шульженко знайшла собі нову "жертву"
Анастасія Шульженко і Тарзан

Звичайно, в ЗМІ активно обговорювалася ця тема, у відповідь на що Наташа запевняла, що пробачила Тарзану пригоди наліво.

Більш того, в інтерв’ю Ксенії Собчак виконавиця хіта “Маленькая страна” заявила, що за всі роки в шлюбі їй дзвонила немислима кількість дівчат, які видають себе за коханок Сергія, тому вона навчилася спокійно реагувати на подібне.

Наташа Королева и Сергей Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Незважаючи на запевнення Корольової, багато хто почав говорити про розлучення пари, адже з’являтися разом в соціальних мережах вони перестали, а нове відео Баскова стало черговим підтвердженням цих домислів.

Так, в Instagram-stories артист опублікував ролик з Наташею і Олександром Реввою зі зйомок музичного шоу Максима Галкіна “Музикаліті”.

“Ну у нас тут і компашка новорічна — розлученка і… Ой, стій, ні… Сашка”, — сказав Микола, звертаючись до колег по цеху, після чого Корольова вдарила його по руці.

Поки невідомо, чи були слова співака невдалим жартом, чи виконавиця дійсно розлучається з Тарзаном. При цьому відео Басков незабаром видалив, а сама Наташа не коментує ситуацію.

Більше подробиць про скандал в сім’ї Глушко і Корольової дивіться в ролику на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.