Обіймає і називає його “дорогий”: Ані Лорак зворушливо привітала Діму Білана з днем народження

Популярна співачка Ані Лорак зворушливо привітала свого колегу по сцені і друга Діму Білана з 39-м днем народження. Лазарєву пора ревнувати.

Навколо особистого життя артистів завжди ходить багато чуток, а оскільки в минулому році Лорак розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, фанати тут же одружили її з Сергієм Лазарєвим. Більш того, якийсь період Кароліну вважали матір’ю його дітей, проте спадкоємців йому народила сурогатна мати.

Не можна не відзначити, що артисти дійсно часто з’являються разом на різних світських і не тільки заходах, але пов’язує їх тільки дружба, як стверджують вони самі.

Лазарев и Лорак
Лазарєв і Лорак

Тим часом користувачі мережі також звернули увагу, що не менш теплі відносини у Ані і з Біланом. Доводить це нова Instagram-історія артистки, на якій вона позує в компанії Дмитра в розкішному шовковому платті небесного кольору з відкритим верхом.

Її волосся укладене хвилями, а на обличчі помітний ніжний макіяж. Білан же постав перед камерою в синьому костюмі в клітинку, сорочці в колір і з чорною краваткою.

“З днем народження, дорогий! Будь щасливим!”, — написала виконавиця.

Скриншот из Instagram Ани Лорак
Скріншот з Instagram Ані Лорак

24 грудня переможцю “Євробачення-2008” виповнилося 39 років, з чим його привітали не тільки Лорак. До неї приєдналися Ірина Дубцова, поп-король Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, музичний продюсер Яна Рудковська, Юлія Савічева, Алсу.

Ще теплі побажання іменинникові адресувала його молодша сестра Анна, яка пішла по стопах знаменитого брата і стала співачкою. Дівчина виступає під псевдонімом OTANA, а на її рахунку вже є дві власні пісні і один кліп.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.