Комаров і Кучеренко вирішили публічно з’ясувати, хто в їхній сім’ї головний: Притула і Нікітюк стали свідками

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вважаються однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, тому їх особисте життя завжди під прицілом камер.

Про роман героїв нашої сьогоднішньої статті публіка нічого не знала доти, поки вони самі не поділилися своїм щастям. Та й то, сталося це тільки після їх таємного весілля в Єрусалимі, куди вони вирушили за всіма канонами конспіраторів.

Щоб не потрапити в об’єктиви папараці, в Ізраїль закохані разом зі своїми сім’ями летіли окремо. Навіть на рейс вони реєструвалися в різний час. Саме тому новина про те, що Дмитро змінив статус завидного холостяка на одруженого чоловіка, стала справжнім потрясінням для всієї армії його шанувальниць і шанувальників.

Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді
Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді

До речі, пропозицію руки і серця ведучий “Світу навиворіт” зробив коханій нетипово і дуже романтично — під час польоту над Києвом в вертольоті.

Цікаво, що Комаров і Кучеренко були партнерами на “Танцях з зірками 2019”, причому вже тоді вони перебували у відносинах, тим не менш, це залишалося секретом до останнього. А ось познайомилося майбутнє подружжя набагато раніше — на конкурсі краси “Міс Україна” в 2016-му, де Олександра завоювала корону, а Дмитро був там членом журі.

Александра Кучеренко на конкурсе красоты Мисс Украина 2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016

Одного разу телемандрівник вже брав з собою в експедицію дружину, а тепер вони разом з’явилися на розважальному шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Ведучі Леся Нікітюк та Сергій Притула очолюють жіночу і чоловічу команду, які змагаються між собою за перемогу і з’ясовують, хто ж дійсно зверху.

Кадр с шоу Хто зверху?
Кадр з шоу Хто зверху?

Кучеренко поділилася у себе Instagram новим спільним фото з Комаровим зі зйомок. Вони обидва позують в баскетбольної формі, а в підписі до знімка міс Україна задала підписникам питання:

“Хто з нашої родини переможе сьогодні в шоу?”.

Користувачі відразу почали коментувати пост:

  • “Дружина переможе”;
  • “Найкрасивіша пара в світі”;
  • “Переможе кохання”;
  • “Яка ж красуня! А Дмитро просто мрія!”.

Разом з Сашею і Лесею з чоловіками боролися Олена Шоптенко та Настя Каменських, а до Дмитра і Сергія приєдналися Влад Яма і Євген Кошовий.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.