Після відходу Дана Балана з проекту “Голосу країни” Тіна Кароль заговорила і заспівала про самотність

Тіна Кароль виклала чорно-біле відредаговане фото, де вона з закритими очима позує на камеру.

Цікаво, але на фото наклали звук – пісню самої Тіни з концерту. За кілька годин публікацію переглянули близько ста тисяч чоловік – відданих фанатів української співачки і тренера шоу “Голос країни ” Тіни Кароль.

“Самотність-це п’єдестал,

Неісякаемий джерело натхнення.

Мої музи шепочуть вам про любов … “, – написала в публікації українська артистка і телеведуча шоу ” Танці з зірками “на телеканалі 1 + 1.

Свічка від Тіни Кароль: новий сувенір істинним шанувальникам для створення романтики

Тіна Кароль на обкладинці Vogue

Нагадаємо, що недавно українська артистка в колаборації з Teplo Candle зробила подарунок фанатам у вигляді своєї мініатюри в свічці. На сторінці в Instagram виконавиця запостив відео, на якому майстер вручну створює її зліпок. Такий сувенір від улюбленої співачки фанати можуть придбати в її фірмовому магазині за досить сміливу ціну в 1800 гривень.

Тіна Кароль презентувала власну свічку

Він ретельно опрацьовує кожну робити. Свічка є фігурою у вигляді Тіни, яка сидить у сукні-сорочки. Воскове виріб був виготовлений до 15-річчя творчості співачки.

Босоніжки від Тіни Кароль: сама собі свято

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

А до цього Тіна випустила колекцію літніх зручних босоніжок різного кольору з підвішеним каменем Сваровські на підошві. Таке задоволення відомого особистого бренду “Тіни Кароль ” обійдеться фанаток в 5 200 гривень.

Тіна Кароль і Голос країни

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями

Тіна Кароль знову стала тренером одинадцятого сезону шоу “Голос країни “. На цей раз, проект буде проходити без Дана Балана, його крісло займе Олег Винник.