Співачка Камалія з дочками Арабеллою і Мірабелла стали моделями та дефілювали по подіуму в пишному вбранні

Камалія все частіше виводить своїх 7-річних дочок-двійнят в світ. Дівчатка вже неодноразово з'являлися з мамою на сцені і брали участь в показах дитячої моди.

Співачка часто ділиться спільними фото зі своїми малятами. 19 грудня вона опублікувала привітання з днем святого Миколая вона опублікувала затишні домашні фото з дочками у вбраної ялинки.

Камалія з дочками у новорічної ялинки

А вчора, 26 грудня поділилася новиною – вона і двійнята стали моделями на показі нової колекції молодого українського дизайнера Катерини Чепак.

Камалія на презентації нової колекції Катерини Чепак

Свій відеоколлаж співачка супроводила таким повідомленням:

Пост Камалії

Незважаючи на молодий вік, дизайнер з містечка Мукачеве, вже стала відомою і популярною у представників українського шоу-бізу. Вона заснувала свій бренд молодіжної моди “Tendens”, є партнером і дизайнером конкурсу краси Miss Ukraine, його переможниця 2019 року Маргарита Паша саме в сукні від Катерини вийшла на сцену Міс Світу 2020.

Маргарита Паша на конкурсі Міс Світу 2020

На презентації нової колекції Камалія і її дочки Мірабелла і Арабелла представляли центральну модель і нарядні дитячі сукні.

Камалія на подіумі

Футболка артистці дуже сподобалося своєю елегантністю і цікавою задумкою з рукавами.

Камалія у сукні від Катерини Чепак

Дівчаткам дістався показ розкішних бальних убрань в рожевому і блакитному кольорі.

Мірабелла в розом плаття, Арабелла в блакитному

Верх нарядів у вигляді щільного корсета, покритого прозорою сіточкою з декором з паєток. Спідниця дуже пишна, з численних ярусів рюшів, доповнена невеликим шлейфом. В такому розкішному платті будь-яка дівчинка була б щасливою вийти на якийсь торжество.

Шанувальники зірки оцінили і красу нарядів молодого дизайнера, і самих моделей.

Коментарі

Відео ви можете переглянути по посиланню.