Холостячка Ксенія Мішина і Олександр Еллерт полетіли на відпочинок без дітей: “медовий місяць” буде спекотним

Новоспечена закохана пара Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта вирушила в першу спільну відпустку після проєкту.

Зовсім нещодавно вся країна стежила за розвитком відносин в шоу “Холостячка”, де головною героїнею стала зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина.

За її серце боролися 12 різних чоловіків, але закохалася вона тільки в одного — коміка Олександра Еллерта. При цьому багато телеглядачів назвали вибір актриси помилкою і встали на бік програвшого у фіналі Олексія Тригубенко.

Финал Холостячки — слева Ксения с Алексеем, справа она с Александром
Фінал Холостячки — зліва Ксенія з Олексієм, справа з Олександром

Втім, холостячка неодноразово пояснила своє рішення тим, що приймала його серцем, а не з мотивів бути матеріально забезпеченою за рахунок обранця — у Олексія успішний бізнес з оренди автомобілів.

Оскільки в ефір на СТБ проект виходив вже після зйомок, героям статті доводилося ховатися від публіки. З’їхалися вони практично відразу, так що навіть в ліфт закохані заходили окремо.

Первая встреча Ксении Мишиной и Александра Эллерта
Перша зустріч Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Нарешті пост-шоу розкрило всі карти і стало відомо, що Ксенія і Олександр досі разом. Більш того, вони вже замислюються про майбутнє весілля.

Тепер колишня холостячка регулярно публікує в соціальних мережах фото і відео зі своїм обранцем. Звідти ж стало відомо, що пара летить на відпочинок в Буковель.

Скриншоты из Instagram Ксении Мишиной
Скріншоти з Instagram Ксенії Мішиної

Це їх перша спільна поїздка — практично медовий місяць. До того ж дітей вони з собою не взяли. Еллерт виховує 12-річну дочку Елю від першого шлюбу, а у Мішиної є 8-річний син Платон, який живе з ними.

Раніше в інтерв’ю герої статті розповіли, що в Карпати їдуть зустрічати Новий рік з друзями. Добиратися до місця призначення вони вирішили літаком — спочатку долетіти до Івано-Франківська, а звідти взяти трансфер до Буковеля. Судячи з їх постів в Instagram, пригода вже почалася.

Скриншоты из Instagram Ксении Мишиной
Скріншоти з Instagram Ксенії Мішиної
Скриншот из Instagram Ксении Мишиной
Скріншот з Instagram Ксенії Мішиної

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.