Хто батько дитини вічно вагітної Ані Лорак? Серед претендентів Лазарєв, Кіркоров і ще дехто відомий

Ані Лорак безумовно є однією з найбільш знаменитих співачок нашого часу.

Ні для кого не секрет, що Лорак вже не раз порівнювали зі слоном, але не в параметрах фігури, а в тривалості вагітності. Адже цікаве положення їй пророкують вже майже два роки, а в коментарях жартують, що Лорак як слон – важка, близька стільки часу, і все ніяк не народить.

Ми вирішили дізнатися правду – вагітна співачка насправді, і якщо так, то хто ж справжній батько?

Ми з’ясували, і розповіли докладно в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Подейкують, що білий колір повнить. Але виточена постать Ані Лорак, яка до цього була предметом захоплення, раптом стала маркером для обговорень – всім в очі кинувся її живіт, який, на думку фанатів, став помітно округлятися.

Скоріш за все, батьком її майбутньої дитини стане той, з ким стосунки зав’язалися зовсім недавно

Поряд з творчістю, у неї встиг з’явиться новий об’єкт обожнювання. Не так давно Ані почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом. Пара намагалася не афішувати відносини, проте зрідка викладала спільні фото в «Інстаграме».

Чутки, що співачка вагітна другою дитиною, до сьогоднішнього дня Єгор і Лорак так і не підтвердили. Однак її місцями округлий животик дає про себе знати.

Варто відзначити той факт, що Єгор також був одружений. Його колишня дружина Тетяна Решетняк, з якою він прожив у шлюбі 3 роки, назвала причину розлучення – молода людина зраджував їй і навіть піднімав на неї руку під час сварок.

Однак, судячи з Лорак, вона не відчуває тієї ж проблеми, що і Тетяна. Кароліна викладає радісні фото в Інстаграм, і зрідка навіть хвалиться своїм кільцем, очевидно від улюбленого Єгора.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.