Винник не втрачає зв’язку з “молодими вовчицями” і готує великий концерт до 8 березня: де він відбудеться?

У зв'язку з жорсткими карантинними обмеженнями і локдауном, який закінчиться вже через пару днів, всі зірки скасували свої концерти.

Але вони вже спішно планують нові, так як вірять – в цьому році карантину і заборон на проведення масових заходів має бути значно менше, ніж в 2020 році.

Першим, хто нагадав про себе і проведенні своїх концертів, став не хто інший, як Олег Винник – улюбленець всіх вовчих.

Він запланував концерт не просто на якусь дату, а напередодні самого приємного і многоожідаемого жіночого свята – на 7 березня.

Про своєму концерті Олег Винник сповістив в Інстаграм-акаунті і вже закликав купувати квитки

“Друзі, не змінюємо традицій і влаштовуємо довгоочікуваний концерт на честь свята весни! Скучили за атмосферою драйву, якісної живої музики, позитиву і любові № 7 березня о 19:00 збираємося в ТРЦ« Термінал »г .. Бровари. Концерт відбудеться в безпечному форматі згідно з усіма правилами карантину. Посилання на квитки в шапці профілю “, – написав Олег Винник в описі до своєї традиційної афіші концерту.

Ось що шанувальники Олега стали писати в коментарях до новини про концерт:

  • Прикольно, в Києві відмінили и просто з людей кошти забрали, а в Броварах означати буде, даже НЕ здівуюся если его теж за 2 дні відмінять !, – пише користувач з ніком valentina_barashenko
  • Якщо дозволили провести концерт в березні, то що на рахунок перенесених концертів з осені ?? Може і концерт в Дніпрі проведете в березні, як і в минулому році ??, – пише користувач з ніком crist_rose
  • Дуже скучили. Чекаємо з нетерпінням і в інших містах, – пише користувач з ніком lyubov_savenko

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.