Солістка популярної музичної групи “А ‘Студіо” Кеті Топурія вдруге стала мамою

34-річна співачка Кеті Топурія, солістка дуже популярної в країнах СНД групи "А'Студіо" 21 січня народила другу дитину.

Співачка і її оточення ретельно приховували всі подробиці про вагітність, але є підтверджені дані, що Кеті народила здорового хлопчика. Пологи співачки пройшли в одному з найсучасніших перинатальних центрів Москви. Мама і син вже завтра збираються відправитися додому.

Кеті Топурія перед пологами
Кеті Топурія перед пологами

Батьком хлопчика є другий чоловік артистки, московський бізнесмен Лев Дєньгов. Офіційно пара оформила стосунки в листопаді 2020 року, коли живіт вже заховати було неможливо. З Дєньговим Кеті почала зустрічатися відразу після розриву зі скандальним репером Гуфом.

Для Кеті це вже другі пологи – вона виховує 5-річну доньку Олівію, яка народилася в шлюбі з бізнесменом Львом Гейхманом.

Кеті Топурія з донькою Олівією
Кеті Топурія з донькою Олівією

З першим чоловіком Кеті прожила 4 роки, розлучилися вони в 2017 році. Екс-подружжя називають різні причини. Жінка каже, що відразу після народження дочки в 2015 році відносини у них зіпсувалися, чоловік перестав на неї звертати увагу, став заводити зв’язки на стороні.

Кеті Топурія і Лев Гейхман
Кеті Топурія і Лев Гейхман

Гейхман же журналістам озвучив іншу причину, а саме зраду самої Кеті з Гуфом.

З Олексієм Долматовим (це справжнє ім’я Гуфа) у співачки теж не було все гладко, вони постійно сварилися, а потім спливла історія з його неповнолітньою коханкою. Роман тривав всього кілька місяців.

Кеті Топурія і Гуф
Кеті Топурія і Гуф

Весілля Кеті Топурії і Льва Дєньгова відбулася в листопаді 2020 року, але через пандемію вони просто розписалися, а банкет влаштують після закінчення обмежень.

Весілля Кеті Топурія і Лев гроші
Весілля Кеті Топурія і Лева Дєньгова

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.