Світлана Лобода в ультраміні влаштувала спекотні танці поруч з невідомим красенем: Ліндеманну не сподобається

Відома українська співачка Світлана Лобода регулярно дивує шанувальників, що вона зробила і на цей раз, влаштувавши запальні танці посеред нічного моста.

Героїня нашої сьогоднішньої статті активно веде свій особистий блог в Інстаграм. Світлана Лобода регулярно публікує там нові фото і відео, які завжди збирають масу захоплених коментарів і оцінок “Подобається”. Втім, з її величезною армією фанатів інакше бути й не може.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

На цей раз виконавиця поділилася роликом з нічними розвагами. У кадрі Світлана танцює в темряві на підвісному мосту, надівши спідницю вище коліна, толстовку і масивні білі кросівки.

Зверху зірка накинула плащ і кепку, а темні сонячні окуляри посеред ночі додають ще більшої невимушеності її образу. Від довгих засмаглих ніг співачки неможливо відвести погляд. Таким незвичайним чином вона вирішила показати і розповісти, як сильно любить життя.

До речі, на задньому плані в якийсь момент з’являється незнайомий чоловік, якого явно порадували танці артистки, адже він посміхається в камеру. Навряд чи такому зрадіє ймовірний наречений Лободи Тілль Ліндеманн. Саме соліста німецької рок-групи Rammstein шанувальники вважають батьком молодшої дочки Світлани Тільди.

Скриншот из видео Светланы Лободы
Скріншот з відео Світлани Лободи

Незважаючи на те що потенційна пара неодноразово з’являлася на публіці разом, коментувати відносини вони не поспішають. Продюсер співачки Нателла Крапівіна в інтерв’ю Ксенії Собчак теж не стала розкривати всі карти і лише зазначила, що це не продюсерський хід, а в особисте життя своєї підопічної вона не втручається.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.