Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв стане батьком вдруге: життя продовжується

Відомий російський телеведучий Дмитро Шепелєв готується вдруге стати батьком. Цією радісною новиною шоумен поділився в новому інтерв'ю.

Бути татом Дмитро вже вміє — від відносин з покійною співачкою Жанною Фріске у нього залишився син Платон. В цьому році хлопчикові виповниться 8, а без мами він залишився зовсім дитиною, коли йому було всього 2 рочки. Артистка померла від раку мозку, з яким важко і довго боролася, однак лікування не допомогло. З тих пір всі батьківські турботи лягли на плечі батька.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Зараз Шепелєв живе зі своєю новою обраницею — дизайнером Катериною Тулуповою. У неї теж є дитина — дочка Лада. З Платоном вони ровесники, тому спільну мову знайшли легко і швидко. Більш того, діти фактично і звели батьків — вони ходили в один дитячий садок.

Син Шепелева і дочка його нової обраниці Катерини Тулупової - Платон і Лада
Син Шепелєва і дочка його нової обраниці Катерини Тулупової — Платон і Лада

Про особисте життя вдівець Фріске не любить розповідати, але на цей раз він зробив виняток і в бесіді з журналістами видання Peopletalk розповів про те, що вони з Катериною готуються до поповнення.

“Найголовніше почуття — це, звичайно, велика радість. Ніяку іншу подію в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий”, — зізнався Дмитро і зазначив, що зараз відчуває себе набагато спокійніше і впевненіше, ніж під час очікування первістка.

Катерина Тулупова
Катерина Тулупова

Своїх дітей до новини про появу братика або сестрички Шепелєв і Тулупова готували поступово і діяли акуратно. Спочатку дітлахи були налаштовані категорично, відмовляючись від такої перспективи, але через кілька місяців вони стали на бік батьків:

“Зараз діти на нашій стороні і чекають на появу немовляти як на нову пригоду”.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Телеведучий не став розкривати всі карти і не відповів, хто саме народиться — хлопчик чи дівчинка. Єдине, що він сказав з цього приводу, так це те, що вони з Катериною готові до будь-якого розвитку подій, а головне у всьому цьому — безумовна любов.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.