Таємне життя актриси Дизель-шоу Марини Поплавської: у неї був наречений за межами України і мрії про дітей

Марина Поплавська загинула в автокатастрофі рано вранці в жовтні 2018 року.

Автобус з артистами «Дизель-шоу» врізався у вантажівку на трасі Житомир-Київ на під’їзді до Києва. Не стало світлої людини і яскравою актриси. Марині було 48 років.

ДТП с Мариной Поплавской
ДТП с Мариной Поплавской

Народилася майбутня актриса в місті Новоград-Волинський Житомирської області в 1970 році. Саме там почалася біографія Маріанни Францівни. Так, справжнє ім’я прими «Дизель-шоу» – Маріанна.

Свого часу дівчина не змогла вступити до театрального ВНЗ – це було нереально. І вступила до педагогічного інституту в Житомирі на філологічний факультет. Потім 23 роки викладала в школі Житомира українську мову та літературу. Марина дуже любила свою роботу та дітей. У школі вона організувала і вела театральний гурток. І навіть ставши артисткою, не залишала роботу педагога. І говорила, що педагогіка – справа всього її життя, а КВН і акторство – захоплення. Але в її житті все так переплелося, що акторство займає місце нарівні з педагогікою.

У 90-х роках Марина брала участь в іграх КВН у складі команди друзів з педагогічного інституту «Дівчата з Житомира». Удача не супроводжувала команду в змаганнях. Але справжній тріумф чекав дівчат на музичному фестивалі КВН в Юрмалі «голосячи КіВіН». У 1997 році вони стали лауреатами фестивалю. Свій успіх команда повторила в 2011 році, повторно ставши лауреатом ювілейного фестивалю в Юрмалі. «Королеву гумору» Марину Поплавський помітили і запросили спочатку в гумористичну програму на один з російських каналів, а в 2015 році в український комедійний проект «Дизель-шоу». Марина вважала, що відбулася в цьому шоу завдяки минулому житті в КВН, яка допомагала весь час залишатися в тонусі.

Знімалася Поплавська й в кіно. Її фільмографія налічує 4 ролі.

Особисте життя Марини Поплавську не має широкого розголосу. Марина не хотіла говорити про особисте. Відомо, що офіційно артистка заміжньою не була, і дітей у неї немає. В одному з останніх інтерв’ю вона сказала, що особисте життя хоч і називається особистим, але це життя і іншу людину. Що у неї є особисте життя і її коханий чоловік живе за межами України, і він дуже респектабельний чоловік.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.