У новій родині Ксенії Мішиної та Олександра Еллерт довгоочікуване поповнення: тепер їх п’ятеро

Герої одного з найромантичніших реаліті-шоу України "Холостячка" Ксенія Мішина і Олександр Еллерт обрадували шанувальників новиною про довгоочікуване поповнення в сім'ї.

Бурхливий роман Ксенії та Олександра зав’язався і розвивався на очах у всієї країни, адже вони стали учасниками проекту “Холостячка”. За серце зірки серіалу “Кріпосна” боролися більше десяти різних чоловіків, однак закохати її в себе вдалося лише одному з них — сценаристу студії “Квартал 95” Олександру Еллерту.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Після звітного “Так” в фіналі шоу закохані не стали тягнути та з’їхалися, а їхні діти легко знайшли спільну мову. Ксенія виховує восьмирічного сина Платона від минулих відносин, Еллерт же теж встиг відчути на собі роль батька — у нього є тринадцятирічна дочка Еля. Дівчинка живе з матір’ю, але часто бачиться з батьком і його новою обраницею.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми

Нещодавно новоспечена сімейка вирушила на відпочинок в Домініканську Республіку, де вони вдосталь насолодилися палючим сонцем, бірюзовою водою і екзотичними пальмами. Це була перша поїздка героїв статті разом з дітьми, до цього пара відпочивала в Буковелі, але тільки вдвох.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми в Домінікані

Як активні користувачі соціальних мереж, вони регулярно публікують в своїх профілях Інстаграм спільні фото і відео. На цей раз екс-холостячка Ксенія Мішина поділилася з підписниками радістю — у них сталося поповнення. Правда, поки що маленьке — закохані завели хом’ячка.

На такий важливий крок вони з Олександром зважилися спонтанно, про що актриса розповіла за кадром:

“У нас з’явився новий житель! Мій маленький ще один синочок. Назвали ми його Стьопа Еклерович. Ось. Тепер у нас поповнення таке чудове і несподіване сталося”.

Скриншот из Инстаграма Ксении Мишиной
Скріншот з Інстаграма Ксенії Мішиної
Скриншот из Инстаграма Ксении Мишиной
Скріншот з Інстаграма Ксенії Мішиної

Вже тепер у них вдома точно не засумуєш.

Популярне

Схожі статті

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Павлік, Боклан та інші

Час не рятує нікого. І ось уже всенародні кумири бачать легку сивину на скронях, а під очима купу зморшок. Любов фанів нікуди не поділася. От тільки хочеться пригадати, як вони виглядали замолоду.