Шоумен Андрій Джеджула відверто розповів про горе в сім’ї: “У ці хвилини тебе не стало”

Відомий український телеведучий Андрій Джеджула відкрито ділиться з шанувальниками головними новинами в своєму житті, але не завжди радісними.

Герой нашої сьогоднішньої статті неодноразово опинявся в центрі скандалів. Коли він розходився з екс-віагрянкою Сантою Дімопулос, ходило багато чуток про побиття і заборони співачки бачитися колишньому з сином Даніелем. Втім, незважаючи на публічні з’ясування відносин, їм все ж вдалося налагодити відносини заради спільної дитини.

Андрій Джеджула та Санта Дімопулос
Андрій Джеджула та Санта Дімопулос

З нинішньою дружиною Юлією Леус у Андрія теж не все так гладко. Ще під час вагітності жінка натякала на розлучення, однак сімейні розбіжності вляглися, а нещодавно у пари народилася дочка, дівчинку назвали незвичайним ім’ям — Адель, про що Джеджула насамперед повідомив в Інстаграмі.

Юлія Леус і Андрій Джеджула
Юлія Леус і Андрій Джеджула
Діти Андрія Джеджули
Діти Андрія Джеджули

На цей раз в його профілі з’явився сумний пост, який він присвятив своїй покійній мамі, яка пішла з життя 8 березня 2016 року:

“5 років тому я вранці привітав по телефону маму, відправив через тата букет і домовився приїхати до 18:00. А о 16:55 подзвонив тато, коли я був на пів дороги до дому і сказав, що мамі погано, він тоді і не зрозумів, що вона вже пішла!”.

Мама Андрія Джеджули
Мама Андрія Джеджули

За спогадами Андрія, коли він все ж таки доїхав додому і побачив Катерину Олександрівну, то не міг повірити в те, що трапилося:

“Вона була як жива, тільки НЕ жива фізично! Я намагався робити штучне дихання, я говорив з нею, кричав, тряс в надії, що помилка…”.

З тих пір душевний біль притупився, проте серце все так же болить, написав Джеджула. Коментатори висловили йому щирі співчуття і відзначили, що у випадку з такими важкими втратами час не лікує, а лише припікає рану, з чим важко сперечатися.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.