Андрій Данилко влаштував романтичну вечерю при свічках мамі Вєрки Сердючки Інні Білоконь: дама серця

Український артист Андрій Данилко, більш відомий за творчим псевдонімом Вєрка Сердючка, розбурхав мережу новим фото зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь.

Дует Вєрки з мамою гаряче любимий далеко за межами рідної України, а секрет в тому, що вони органічно доповнюють один одного і кожен раз запалюють публіку. Не можна не сказати, що на відміну від амплуа гучної і відчайдушної провідниці, в звичайному житті Андрій скромний і дуже скритний, тому його особисте життя — одна суцільна таємниця.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

Разом з тим, в мережі можна зустріти спільні фото Данилко і Білоконь, на яких вони виглядають не як колеги, а як пара. Зовсім не дивно, що їм раз у раз приписують роман, хоча самі артисти його не підтверджують.

Андрій Данилко та Інна Білоконь в звичайному житті
Андрій Данилко та Інна Білоконь в звичайному житті

На цей раз у шанувальників з’явився новий привід для підозр, адже герої нашої сьогоднішньої статті разом вирушили до Барселони. Втім, як виявилося, їх подорож пройшла в рамках популярного тревел-шоу “Орел і Решка”, де на честь 10-річного ювілею проекту заключний випуск сезону будуть вести Віра Брежнєва і Вєрка Сердючка, звичайно, з мамою.

Вєрка Сердючка, її сценічна мама і Віра Брежнєва
Вєрка Сердючка, її сценічна мама та Віра Брежнєва

У своєму Інстаграмі Андрій Данилко поділився красномовним кадром зі зйомок — Вєрка та її екранна мама вечеряють в середньовічному замку при свічках.

Тепер коментатори точно знають, кому з зіркових ведучих випаде золота карта:

  • “Шлях від звичайної провідниці до директора вокзалу пройдений”;
  • “Таємна вечеря”;
  • “Нирки заячі верчені, ікра чорна червона і заморська баклажанна… Хто оплачує банкет?”, — з гумором пишуть користувачі мережі.

Більше цікавих подробиць з особистого та творчого життя Вєрки Сердючки дивіться у відео на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.