Олег Винник за прикладом співаючого ректора Поплавського переключився з Таюне на студенток: вовк дає жару

Відомий український співак Олег Винник останнім часом тісно співпрацює зі співаючим ректором Михайлом Поплавським.

Зовсім недавно герої нашої сьогоднішньої статті запустили, а якщо бути точніше, відновили спільний проект — національну музичну премію “Українська пісня року”. Судячи з усього, це було початком співпраці артистів. На цей раз Винник дав майстер-клас для студентів Поплавського в Київському університеті культури і мистецтв, де останній довгі роки очолював посаду ректора.

Михайло Поплавський та Олег Винник
Михайло Поплавський та Олег Винник

Так, в Інстаграмі Михайла Михайловича з’явилася велика добірка фото і відео з заходу, на яких він разом з Олегом виступає перед повним залом учнів. Для такої важливої події головний вовк країни надів чорні джинси з ланцюгом, темно-синю сорочку і чорний піджак, а його колега доповнив класичні чорні штани і білу сорочку яскравим оксамитовим піджаком.

“Щастя бачити вогники в очах моїх студентів. Вдячний Олегу за неймовірні емоції від майстер-класу! Далі більше!”, — підписав публікацію Поплавський.

На першому ж ролику з поста видно, з яким захопленням публіка зустрічає Винника — овації приголомшують. Коментарі говорять про те ж:

  • “Нереально круто!”;
  • “Студенти тепер мотивовані і з ще більшим бажанням будуть вчитися”;
  • “Вищий клас”;
  • “Атмосфера бомбічна!”;
  • “Ого, дивуєте”.
Олег Винник
Олег Винник

Не можна не відзначити, що останнім часом Олег часто бере участь в спільних проектах і з іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу. На його рахунку “Танці з зірками” в парі із зірковим хореографом Оленою Шоптенко, зйомки у фільмі Юрія Горбунова і Потапа “Скажене весілля”, а саундтрек до нього він записував разом з Суперблондинкою Олею Поляковою.

Про решту друзів повелителя вовчиць дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.