Олена Кравець з “Квартал 95” пішла на поводу у трендів і теж збільшила собі губи: “Який несподіваний ефект”

Актриса гумористичної студії "Квартал 95" Олена Кравець піддалася трендам і приголомшила шанувальників оновленою зовнішністю.

Олена завоювала народну любов саме завдяки своєму почуттю гумору, яке вона вдало трансформувала в професію. Почалося все зі студентського КВК, там же її і помітили кварталівці.

Весела Кравець не тільки на сцені, а й у соціальних мережах, де вона підтримує зв’язок з багатотисячною армією фанатів. На її Інстаграм підписані вже більше шестисот тисяч чоловік, і всі вони з нетерпінням чекають від зірки нових публікацій.

Олена Кравець привітала своїх двійнят з днем народження
Олена Кравець

На цей раз у себе в “сторіз” Олена похвалилася результатом ремонту в квартирі батьків у звичній жартівливій манері. Так, Кравець показала новий водонагрівач, який настільки хороший, що у неї від нього трохи “роздуло” вилиці і губи:

“Боже мій, ну це ж прекрасно. Подивіться, я так нагрілася, стоячи поруч з водонагрівачем, що все трошки у мене розширилося. Ось бачите? Розширилося і наповнилося. Боже мій, який несподіваний ефект, всього лише 80 літрів”, — з гумором зазначила героїня статті.

Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

Такого “перетворення” знаменитість досягла за допомогою спеціального фільтра в додатку. Очевидно, вона не боїться посміятися над собою, адже виглядає це досить забавно.

Варто відзначити, що ремонт вдома у батьків Надії Федорівни і Юрія Вікторовича Олена затіяла недавно і вирішила подарувати їм “розумну” техніку.

Актриса переживала, що вони довго будуть звикати до нового, оскільки їм вже далеко за 70, але даремно, адже проблем з цим не виникло, як Кравець сама писала в одному з попередніх постів в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.