Ксенія Мішина, Віктор Павлик та інші зірки, які готуються до весілля в 2021

2021 рік уже приніс безліч радісних звісток про поповнення (або прийдешнє поповнення) в зоряних родинах. Але чи буде цей рік багатим на весілля?

У цій статті ми розповімо про парах, які хочуть піти під вінець в 2021, і про обставини, які вже заважали або можуть перешкодити статися цього одруження.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Незважаючи на те, що пара вже чекає дитину, а його народження заплановано на червень цього року, весілля у пари ще не було. Офіційно вони розписалися навесні 2020 року. Потім купили плаття, готувалися до свята, однак Ковід-19 і смерть старшого сина Віктора Павлика Павла змусили відкласти церемонію одруження на наступний рік.

Катерина Репяхова якось в своєму Інстаграм-акаунті зізналася, що, оскільки влітку їй народжувати, вона сподівається повернутися в форму і зіграти весілля в листопаді 2021 року.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Ця парочка склалася восени 2020 року на проект “Холостячка “. З тих пір закохані живуть разом і “притираються “. Молоді та енергійні знаменитості вже готові не тільки до весілля, але і до дітей.

На одному з інтерв’ю Еллерт обмовився, що весілля обов’язково буде в 2021 році. Місяць не назвав, але уточнив – це буде теплу пору року.

А Ксенія Мішина тим часом вже вибирає собі весільне вбрання, і раз у раз інтригує – коли у неї запитують про вагітність, актриса і модель не заперечує своє цікаве положення, але і не підтверджує.