Ані Лорак повернулася до екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу, з яким розлучилася через зради. На ті ж граблі?

Популярна українська співачка Ані Лорак возз'єдналася з колишнім чоловіком і батьком своєї дочки Муратом Налчаджиоглу, з яким два роки тому розлучилася через зради.

Розлучення Ані Лорак з чоловіком було гучним, але небагатослівним. Втім, його причина відома всім — Мурат неодноразово зраждував знаменитій дружині, причому одного разу він попався папарацці, коли проводив час в одному зі столичних клубів в компанії незнайомки.

Поп-діва ніяк не коментувала те, що трапилося, а в судовому рішенні зазначено, що їхнє подружнє життя не склалося через відсутність спільних поглядів, довіри і почуття любові.

Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Через півроку після розлучення Лорак почала зустрічатися з новим коханим — колишнім чоловіком співачки Tayanna Єгором Глєбом. Їхні романтичні знімки навіть з’являлися в мережі, проте, парочку вже давно не помічали разом.

Те ж стосується і Мурата, який все частіше їздить до Москву з Києва і більше не публікує спільні фото зі своєю дівчиною Лілією.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак і Єгор Глєб
Лілія і Мурат
Лілія і Мурат

Судячи з усього, час дійсно лікує, оскільки екс-пара знову виходить у світ як сім’я. Спочатку Налчаджиоглу, Лорак та їх дочка Софія втрьох відвідали вечірку Філіпа Кіркорова. Тепер своїм сімейним тріо вони прийшли на іменини дочки поп-короля Алли-Вікторії.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та донькою Софією на вечірці Кіркорова

Більш того, коли Філіп співав в караоке пісню “Я люблю тебя до слез”, колишній чоловік Ані Лорак на очах у всіх обняв її за талію і не відпускав, сама вона теж була не проти і виглядала щасливою. Втім, більше всіх возз’єднанню мами і тата раділа Софія.

Не можна не відзначити і те, що на безіменному пальці правої руки артистки знову красується розкішна каблучка. Не виключено, це подарунок Мурата.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Більше подробиць з особистого життя Ані Лорак після розлучення з Налчаджиолгу дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.