Зірка фільму “Один вдома ” Маколей Калкін вперше став батьком – ось що відомо про його першого спадкоємця

Зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін вперше став батьком у віці 40 років.

Як виявилося 40-річний актор Маколей Калкін став батьком ще 5 квітня – у нього народився син. Матір’ю дитини є актриса Бренда Сонг. Малюка пара назвала Дакота в честь сестри актора, яка загинула. Хлопчик народився вагою трохи більше 3 кілограмів. Малюк і молода мама почувають себе добре.

Маколей Калкін і Бренда Сонг стали батьками
Маколей Калкін і Бренда Сонг стали батьками

Бренда і Маколей познайомилися в 2017 році на зйомках фільму “Мальчишник в Таїланді ” і незабаром почали зустрічатися. Уже в 2018 році Маколей в одному з інтерв’ю зізнався, що мріє створити з Брендою справжню сім’ю. Актор також заявив, що мріє про дітей і вони з коханою активно над цим працюють. Маколей Калкін і Бренда Сонг поки не одружені офіційно, але давно живуть разом в будинку, який купив для них Калкін. Крім молодих батьків і малюка в цьому будинку проживають ще багато домашніх тварин – три кішки, папуга і зграйка золотих рибок.

Маколей Калкін і Бренда Сонг
Маколей Калкін і Бренда Сонг

Нагадаємо, Маколей Калкін прославився завдяки ролі Кевіна в фільмі “Один вдома”. Однак після фільму “Один вдома”, Калкін знявся ще в одному фільмі “Богатенький Річі”. Після цього серйозних ролей в кіно він не отримував. Після 20 років він пробувався як музикант, однак справа все одно не пішла. Піком його музичної кар’єри вважається те, що він знявся в кліпах Майкла Джексона. Спільна робота зблизила артистів, і Маколей став Хресним батьком дітей Джексона і його близьким другом. Зараз 40-річний актор почав все частіше з’являтися на телебаченні: зніматися в рекламах і шоу.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.