Балерина всієї Русі Анастасія Волочкова сіла на шпагат верхи на коні: ноги разом вже не сходяться (ФОТО)

Відома російська балерина Анастасія Волочкова не змогла втриматися від свого фірмового шпагату, навіть сидячи верхи на коні.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова любить, і головне, вміє дивувати публіку. Фантазії в цьому питанні їй не позичати, особливо, якщо справа стосується шпагатів. Де героїня нашої сьогоднішньої статті тільки не хвалилася розтяжкою — і в салоні краси, і у власній купелі, розташованій у дворі заміського будинку, і навіть між двома вертольотами.

Шпагати Анастасії Волочкової
Шпагати Анастасії Волочкової

Тепер настала черга коней. Так, у себе в Інстаграмі зірка балету опублікувала кілька кадрів з прогулянки на іподромі, де потренувала навички верхової їзди і, звичайно, прийняла ефектну позу прямо в сідлі. Йдеться про поперечний шпагат.

“Ось і в кінний клуб я сьогодні встигла заїхати до моєї подруги — чемпіонки Наді Флоринської. Мені трапилася нагода покататися на новому коні Наді Олівії. Це порода Шайр. Порода найвищих коней в світі, а я завжди люблю бути на висоті. Її зріст 196 см, а батьки — чемпіони світу з породи”, — підписала публікацію Волочкова.

Анастасія Волочкова в кінному клубі
Анастасія Волочкова в кінному клубі
Шпагат Анастасії Волочкової верхи на коні
Шпагат Анастасії Волочкової верхи на коні
Шпагат Анастасії Волочкової верхи на коні
Шпагат Анастасії Волочкової верхи на коні

Треба сказати, що підписникам Анастасії видалася рідкісна можливість прокоментувати її свіжий пост, оскільки зазвичай вона закриває коментарі через постійний негатив. Втім, тривало це недовго — зараз і під цією публікацією не можна нічого написати.

До речі, сісти на шпагат де і коли завгодно Волочкова може завдяки регулярним і старанним тренуванням, результати яких вона так любить демонструвати в соціальних мережах. А чим танцівниця відрізняється від інших професійних балерин, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.