Ольга Фреймут зібралася за гроші вчити українок бути ідеальними жінками і нарвалася за це на критику

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут є безперечним знавцем хороших манер, але одними книгами з етикету вона вирішила не обмежуватися.

Свого часу Ольга Фреймут очолювала Школу панянок, і це не дарма, адже вона точно знає, як потрібно себе вести в суспільстві в тій чи іншій ситуації. На рахунку героїні нашої сьогоднішньої статті кілька тематичних книжок, а у себе в Інстаграмі вона регулярно публікує короткі відео уроки з етикету.

Якщо ви не знаєте, як елегантно виходити з машини, як красиво їсти кукурудзу, та навіть як правильно реагувати на раптову відрижку або, що ще гірше, пукання на людях, вам допоможе особистий блог Ольги. На цей раз Фреймут пішла далі і підготувала для своїх шанувальників інтенсивний курс хороших манер “Ідеальна жінка”.

Судячи з інформації на сайті теледіви, навчання триватиме всього лише 2 з половиною години, в його рамках будуть підняті теми гардеробу, постави, ходи, голосу, тонкощів чаювання, королівських жестів, столових манер, основ гостинності, етикету в стосунках, подорожах і в суспільстві.

Що стосується вартості, то всім бажаючим доведеться викласти по 2 тисячі гривень, але в цю суму також входить книга Олі “Етикет” і чаювання під час самого інтенсиву.

Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету

Запрошення на курс зірка опублікувала у своєму мікроблозі, поставши перед камерою в напівпрозорій блузі з дрібним квітковим візерунком, за що нарвалася на критику в коментарях:

  • “Під таку блузку білизна має бути бежевого тілесного кольору, щоб здаватися непомітною. Або якась маєчка топ повинна бути. У вищих колах не демонструють білизну”;
  • “Життя таке коротке, що аж не хочеться витрачати години на хороші манери”;
  • “А щоб бюстгальтер був видний через блузку, це хороша манера?”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.