Стас П’єха розповів, як докотився до життя в туалеті: не може забути про свою пристрасть

Відомий російський співак Стас П'єха не приховує від публіки свої проблеми і ділиться навіть найбільш непривабливими подробицями минулого життя.

Творчий шлях Стаса П’єхи почався з четвертої “Фабрики зірок”. Тоді шанувальниці з розуму сходили і буквально рвали на собі волосся в спробах хоч якось привернути увагу завидного і талановитого красеня. Однак ніхто й уявити не міг, що той вже довгі роки бореться з наркотичною залежністю.

Причиною такого образу життя стало дитинство героя нашої сьогоднішньої статті — батьки та інші близькі родичі постійно пропадали в роз’їздах на гастролях, тому Стас практично був сам по собі. Так ще в підлітковому віці він і потрапив в погану компанію, з якої все і почалося.

Стас П єха
Стас П єха

Ось уже кілька років П’єха знаходиться в зав’язці, а сумний досвід минулого спонукнув його відкрити власний реабілітаційний центр, щоб допомагати іншим боротися з залежністю.

В YouTube-шоу “Откройте, Давид!” Стас зізнався, що не одноразово зривався. Один зі зривів був настільки сильним, що він просто перестав контролювати себе і все, що відбувається:

“Був пік шість з половиною років тому. Я два тижні прожив у своєму туалеті, навіть від дружини закрився. Виходив тільки вночі. Там було місце для ноутбука і наркотиків — це все, що мені тоді здавалося необхідним”.

Зараз зі своєю дружиною Наталією Горчаковою співак розлучений, у пари залишився спільний син Петро.

Стас П'єха зі своєю колишньою дружиною і сином
Стас П’єха зі своєю колишньою дружиною і сином

За словами Стаса, навіть в найсвітліший період життя він хотів зірватися, а причиною цьому мислення залежних людей — ніякі ліки не лікують від залежностей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.