“Голос не дуже”: Машу Полякову розкритикували за вокал на репетиції групи “ШВИ”

Співачка Оля Полякова у всьому підтримує свою дочку Машу, саме тому дівчинка вирішила піти по маминих стопах і зайнялася вокалом.

Відео зі своїх репетицій Маша показала шанувальникам в соціальній мережі Інстаграм. Зараз відомо, що її власна музична група називається “Шви “. Поки що на великих заходах вона не виступала, проте вони часто репетирують, пишуть пісні, розвивають свої навички, тому не виключено, що публіка зможе познайомитися ближче з творчістю Марії Полякової зовсім скоро.

Однак в Інстаграм не всім сподобався вокал Маші і не всі оцінили її талант. Ось що пишуть в коментарях під відеороликом на сторінці дочки артистки:

  • Голос не дуже
  • Мда …
  • Що це було
  • Мікрофон голосніше)
  • Так нормальний голос, навіщо ображати?
  • Афігезно гітара барабани ващщщееее Ульотне ребята !!! Слова Повної пісні где ??? Машуня до кінця давай !!
  • КЛААСС, ПРОДОВЖУЙТЕ допрацьовувати ТРЕК !!!

Відзначимо, старша дочка відомої української співачки Ольги Полякової 16-річна Маша Полякова є активною користувачок соцмережі Інстаграм, де регулярно публікує фотографії та розповідає про найяскравіші моменти з життя.

Нагадаємо, що зовсім недавно Маша Полякова опублікувала фотографію і запропонувала своїм фоловерів, яких у неї вже 172 тисячі, оцінити її нову зачіску. На знімку не видно довгого волосся дівчини і створюється враження, що вона постриглася під каре.

А як ви вважаєте, чи зможе старша дочка Олі Полякової Марія стати такою ж талановитою і затребуваною зіркою, як і її мама?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.