Тіна Кароль стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2021

Нарешті поціновувачі творчості української поп-діви Тіни Кароль зможуть потрапити на її концерт наживо. Вона стане головним гостем на популярному пісенному фестивалі України.

Йдеться про Atlas Weekend 2021, який все ж проведуть, навіть незважаючи на повсюдні карантинні обмеження. Звичайно, гостей будуть просити надягати маску і намагатися дотримуватися соціальної дистанції. Однак людей все одно очікується багато. Ажіотаж насамперед викликаний артистами, які будуть виступати. Серед них – улюблениця мільйонної публіки Тіна Кароль.

Її наявність серед хедлайнерів заходу вже підтвердили організатори заходу.

Будучи хедлайнером, співачка виступить на Atlas Weekend два дні поспіль – 5 і 6 липня. Варто відзначити, що ці дні безкоштовні для відвідувачів фестивалю, тому концерт поп-діви побачить кожен бажаючий.

Публіка побачить Тіну Кароль вже з новим шоу “Красиво “, в виступ увійдуть її нові композиції з альбому, що вийшов в квітні 2021 року.

Тіна Кароль в кліпі Скандал
Тіна Кароль в кліпі Скандал

Як вказує прес-служба співачки, сольна програма Тіни Кароль на Atlas Weekend 2021 буде просякнута свіжим подихом електронної музики з нового альбому “Красиво “, який став абсолютним рекордсменом в топ-чартах на стрімінгових майданчиках. У концерті прозвучать нові пісні і знамениті хіти в нових аранжуваннях.

Спеціально для фестивалю співачка готує cyber show, для постановки якого Тіна Кароль запросила хореографів-постановників Дмитра Жука, а також Марину Кущевий, знайому глядачам по постановці знаменитого кліпу “Скандал “.

На одній сцені з Тіною Кароль виступить барабанщик Джастіна Бібера Devon Taylor, який спеціально прилетить на фестиваль, щоб зіграти в концерті української поп-діви.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.