Син Григорія Чапкіса Грег публічно заявив, що продовжить справу батька: “Естафета передана”

Син Григорія Чапкіса Грег відреагував на повідомлення Президента України Володимира Зеленського про смерть батька.

Відомий хореограф Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня на 92-му році життя. На наступний день після смерті легендарного танцюриста Президент України Володимир Зеленський відреагував на цю новину і написав в своєму офіційному Телеграм-каналі теплі слова на згадку про танцюриста. Зеленський зазначив, що Чапкіс – “Великий танцюрист, людина, особистість, з незламним характером, із сильною енергетикою, з бажанням жити і неповторним ” рухом на паркеті “.

Цю публікацію побачив син Григорія Чапкіса Грег і не стримав емоцій. У своєму інстаграм-блозі він написав:

“Це почуття, коли ви знаєте, що змінили життя людей на краще, коли президент країни, яку ви так любите, робить запис в твою честь. Папа, ти дійсно легенда! Естафета передана. Я буду продовжувати цю спадщину з моїми хлопчиками назавжди “, – написав Грег Чапкіс.

Відзначимо, Грег Чапкіс народився в другому офіційному шлюбі Григорія Чапкіса. Він уже більше 20-ти років живе в США, де має одну власну школу танців, яка є однією з найвідоміших і найпрестижніших в штатах.

Григорій Чапкіс з сином Грегом

Нагадаємо, прощання з українським народним артистом, хореографом і суддею шоу “Танці з зірками ” на “1 + 1 ” Григорієм Чапкісом відбудеться 18 червня в Національній філармонії України. Церемонія буде проходити з 11.00 до 13.00.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.