Валерій Меладзе відзначає день народження: співакові і продюсерові 56 років

23 червня 2021 року Валерій Шотаєвич Меладзе святкує свій 56-й день народження. У цей день його вітають всі близькі.

З самого ранку з’явилася публікація в офіційному акаунті “Меладзе Мьюзік “.

“Сьогодні свій День Народження відзначає наш улюблений Валерій Меладзе. У цьому році, крім отримання музичних премій і нагород, звання ” Легенда Російського шоу-бізнесу “, Валерій знову придбав не менш важливий статус Молодого Папи! Бажаємо Валерію сил і енергії, позитиву і нескінченних позитивних емоцій! Міцного здоров’я, щастя, безумовної любові від близьких і поваги від шанувальників. З нетерпінням чекаємо концертів і нових пісень “,

– сказано в привітанні.

Проілюстрували публікацію фотографією двох братів – старшого Кістки і молодшого Валери.

Відзначимо, що Валерій і Костянтин практично весь свій життєвий і творчий шлях поруч. На подив, у них зовсім не було публічних конфліктів, перетягування ковдри і з’ясувань відносин.

Вони є прикладом для багатьох, хто в шоу-бізнесі “сім’ями “. Напевно, це за великим рахунком через те, що між ними немає конкуренції. Хоч вони і розвивають себе в одній площині, але вектори їх творчості спрямовані в різні боки, тому вдалося уникнути конфліктів.

Хоча брати Меладзе багато в чому і схожі. Наприклад, обидва вони – ласі на красивих дівчат. Тому і у одного брата, і в іншого – дружина екс-віагрянки. А в “Віа гру “, як відомо, завжди запрошували тільки найкрасивіших.

Скандали Валерія та Костянтина Меладзе: облік в міліції, зради, фатальна аварія. Що приховують брати?

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.