Алла Пугачова вражає своєю красою навіть розмінявши восьмий десяток: у чому її секрет?

Жінка, яка співає - Алла Борисівна Пугачова - довгі роки була і залишається прикладом для наслідування.

Вона не тільки успішна і талановита, а ще й неймовірно красива жінка. З цим навряд чи хтось сперечатиметься, особливо дивлячись на яскраві фотосесії часів бурхливої молодості. До зовнішності Алли Пугачової не все і не завжди ставилися однозначно, але той факт, що вона була і залишається привабливою, підтверджує наявність величезної кількості чоловіків і шанувальників. Але спробуємо розібратися, в чому ж секрет краси Алли, і як їй вдалося зупинити старість.

Зараз Аллі Борисівні – 72 роки. І вона як і раніше вважається однією з найпривабливіших жінок естради

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

У чому секрет? По-перше, щоб відповідати статусу свого молодого чоловіка Максима Галкіна, Алла Борисівна робила собі багато пластичних операцій. Однак це тривало до пори, до часу – поки одна з операцій мало не коштувала артистці життя.

Тоді Алла потрапила в реанімацію, і лікарі 11 день боролися, щоб витягнути улюбленицю мільярдів з того світла.

Якщо поглянути на відео, які в своєму профілі зараз публікує Максим Галкін, її законний чоловік, то на бабусю Алла зовсім не схожа.

У неї чисте, підтягнуте і згладжені особа без зморшок і слідів віку. А тонкі ніжки і осина талія – взагалі нонсенс для жінок її віку.

Зірка одягається виключно в брендові вбрання, розкішні сукні, а на заходах, де збирається багато гостей, кожен аутфіт Алли – це справжній витвір мистецтва. Природно, дружба з всесвітньо відомим дизайнером-модельєром Валентином Юдашкіним сприяє розвитку почуття стилю у будь-якої людини. А також допомагає виглядати як 20 річна модель Вікторії Сікретс.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.