Квартиру подружжя Зеленських у Криму виставили на аукціон: в ній буцімто знайшли паспорт першої леді

Окупаційна влада Криму, певно, відчуваючи швидкий кінець, вирішила швиденько розпродати майно. Взялися виставляти на аукціон нерухомість українців. Не обійшла ця доля й подружжя Зеленських.

Квартиру Олени та Володимира Зеленських окупаційний голова півострова Сергій Аксьонов обіцяв передати малозабезпеченим. Натомість нинішній спікер Володимир Константінов сповістив про 8 аукціонів із продажу нерухомого майна, яке буцімто “націоналізували” в українських власників.

Балкон на 5 поверсі – то квартира Зеленських

Житло, яке раніше належало українцям, вже продали з молотка на 800 млн рублів. На черзі ще сотня об’єктів. Серед житлових приміщень на продаж виставлено й квартиру подружжя Зеленських.

Тимчасові керівники Криму сподіваються виторгувати 27 млн рублів. Цю квартиру на верхньому поверсі Олена Зеленська придбала у 2013 році. В декларації президента вказано її вартість: 1,3 млн грн.

Епопея з паспортами

Між тим мережею стали гуляти копії паспортів Олени Зеленської та її чоловіка. Один із них буцімто знайшли в цій самій квартирі в Лівадії.

Російський фейковий паспорт Зеленської

Фейкороби довго не заморочувалися. Приладнали до документа фото першої української леді, яке з’явилося в мережі 22 березня 2023 року. Тоді Зеленська саме розповіла про допомогу Литви.

Ізраїльський фейковий паспорт Зеленської

Якщо вірити інформаційним фейкометам, дружина президента за 3 місяці після російського оформила ще й ізраїльський паспорт. На документі вказано місце народження жінки – УРСР, хоча насправді репатріантам у документах пишуть просто: Україна.

Російський фейковий паспорт Зеленського

Не обійшла подібна доля й самого президента. У скріншоті паспорта, опублікованого зрадником Іллею Кивою, вказано, що Володимир Олександрович отримав документ у 2001 році в міському окрузі Орєхово-Зуєво. Насправді ж статус міста воно отримало тільки 2004 року.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.