В Олі Полякової на вечерю плов, а в Гайтани – піца: знаменитості показали, як готують і чим годують дітей

Оля Полякова та Гайтана, як з'ясувалося, вміють і люблять готувати. Погляньмо, яку вечерю пропонують зірки своїм рідним, і як готують її разом із дітьми.

Оля Полякова

Щоб приготувати справжній плов, співачка вийшла на свіже повітря, запалила справжнє багаття й підвісила над вогнем чавунний казан. Звісно, страву готувала з баранини, додавши ще й те, що є в кожного барана під хвостом – курдюк. Знадобилися також рис, морква, цибуля, часник і набір спецій.

З притаманним їй почуттям гумору Оля розповіла про всі етапи приготування, перемежовуючи відео кумедними кадрами, що не стосуються напрямку кухні. Підписники, що споглядали за процесом, доволі сильно переживали за пуховик співачки. Адже Полякова вбралася на кулінарний майстер-клас у довге пальто.

М’ясо Полякова не схотіла нарізати, довіривши це чоловічим рукам. Щоправда, в казан шматочки закинула сама, попередньо вибравши шкварки з курдюка й залишивши лише розтоплений жир. А от за моркву взялася самотужки. Вдавалося не дуже добре – кулінарка списала все на тупі ножі, а підписниці знову ахнули, вболіваючи за цілісність пальчиків зірки.

Допоки зірка вправлялася на вуличній кухні, першу пробу знімав собачка Байрактар. Оля з чоловіком Вадимом робили невеликі перерви на чай та вино. Сподіватимемося, що на результаті страви це не відобразилося.

Гайтана

Співачка, що нині відкрила новий етап творчості, не гребує ввечері провести час на кухні за приготуванням вечері. Разом із донечкою Сапфір-Ніколь взялися готувати мініпіци для кожного члена родини.

Матуся вправно поралася з тістом, розкачуючи пласкі млинці, а донечка викладала зверху завчасно нарізану та натерту начинку – ковбасу, сир, бринзу, крабові палички. Здається, у кулінарок усе вдалося на славу.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.