Про Навального вже все забули, а він живий – що робить тепер отруєний опозиціонер

У Німеччині зріє невдоволення поведінкою Олексія Навального. Його вже звинуватили в зловживанні німецьким гостинністю, а депутат Бундестагу визнав реакцію Берліна на ситуацію навколо російського блогера неадекватною.

Нагадаємо, що 20 серпня на борту літака, що летів з Томська в Москву, стало погано пасажиру. Літак посадили в Омську, а пасажира вже без свідомості відвезли в лікарню. Ним виявився Олексій Навальний – опозиціонер, популярний блогер, засновнику Фонду боротьби з корупцією (ФБК).

Госпіталізація в Омську
Госпіталізація в Омську
  • 22 серпня Навального перевезли на лікування до Берліна, де його розмістили в клініці «Шаріте».
  • 14 вересня Навального відключили від апарату ШВЛ.
  • 23 вересня госпіталь «Шаріте» повідомив, що Навального виписали зі стаціонару.
Навальний з дружиною в клініці Шаріте
Навальний з дружиною в клініці Шаріте

Чоловік з сім’єю до сих пір знаходиться в Німеччині, проходить амбулаторне відновне лікування, так як отрута порушив роботу практично всіх внутрішніх органів. По закінченню лікування він має намір повернутися в Росію.

Уже місяць Олексій бере активну участь в житті своїх блогів, щотижня проводить прямі ефіри з передплатниками, відповідаючи на їхні запитання і коментуючи новини Росії.

Але в самій Німеччині Навальний став викликати роздратування, особливо зачепило рядових обивателів його різке висловлювання на адресу колишнього канцлера Герхарда Шредера, а також гучні ксенофобські коментарі. У Мережі росіянина звинуватили в зловживанні гостинністю. А член міжнародного комітету бундестагу ФРН Вальдемар Гердт обурився, що уряд ФРН «заглядає в рот» до Навальному і через це істотно зіпсувалися відносини з Росією, а це загальмувало будівництво «Північного потоку – 2», який Європі потрібен.

Олексій Навальний у вересні
Олексій Навальний у вересні

У самій же Росії про опозиціонера просто забули. Від галасу і чуток про отруєння Новачком відмахуються, як від набридливої мухи, відповідаючи, що це вигадки, доказів немає і не може бути. Навіть кримінальну справу за фактом отруєння не відкрито.

На тлі всього цього Навального раптом зустріли на одному з фешенебельних німецьких курортів. Він катається на лижах як ні в чому не бувало.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.