І померли вони в один день: в США після весілля 177 осіб захворіли коронавірусом, 7 вже померло, 50 у важкому стані

До цього весілля в невеликому містечку в штаті Мен не було жодного випадку зараження Ковід-19. Тепер там кожен день траурні церемонії.

Кілька тижнів тому пара вирішила зіграти весілля, всупереч карантинним вимогам вони запросили 55 гостей – родичів і друзів, в тому числі і приїжджих. Весілля пройшло на “ура”, як потім з’ясувалося, ніяких запобіжних заходів ні гості, ні персонал ресторану не дотримувалися.

Через 5 днів з’явилися перші хворі серед гостей і офіціантів, які обслуговують банкет. А далі почалася лавина хворих, причому, більшість – у важкій формі. Всього заразилося на даний момент 177 осіб, серед яких родичі перших хворих, а також, арештанти місцевої в’язниці і пацієнти будинку пристарілих за містом, де працювала медсестрою одна з гостей нещасливого весілля.

7 осіб вже померли, ще 50 важких хворих лежать по лікарнях, деяких довелося везти за 100 і більше кілометрів, тому що вільних місць в місцевій лікарні більше немає.

У містечку і навколишніх населених пунктах введено жорсткий карантин з оточенням військами, щоб населення не покидало зону спалаху вірусу. Проводиться щоденна хімобробка вулиць.

Погуляли, називається. Що примітно, ні наречений, ні наречена не заразилися.

А недавно повідомлялося, що весілля на Балі також стала розсадником коронавірусу, в результаті чого померла наречена.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.