Після виходу з королівської сім’ї принца Гаррі прийняли за продавця ялинок: онука Єлизавети II перестали впізнавати

За життям герцогів Сассекських стежить весь світ, а на днях принц Гаррі потрапив в курйозну ситуацію. Коли вони з Меган Маркл вирушили за ялинкою, його прийняли за одного з продавців ярмарки.

На початку цього року герої нашої сьогоднішньої статті відмовилися від королівських повноважень, чим викликали справжню бурю обговорень.

По-перше, це рішення пара приймала не один місяць, проте ні королеву Єлизавету II, ні батька Гаррі принца Чарльза до відома вони не поставили. В результаті монарша родина дізналася про не раніше інших — з новин.

Принц Чарльз и королева Елизавета II
Принц Чарльз і королева Єлизавета II

По-друге, після відмови від титулів герцоги Сассекські переїхали до Америки, а саме — в Лос-Анджелес, звідки родом Меган. Там же вона побудувала успішну кар’єру актриси, яку їй довелося залишити, вийшовши заміж за Гаррі. Втім, тепер Маркл нічого не зупиняє від повернення в кіноіндустрію.

Звичайно, від уваги парі нікуди не дітися, проте з переїздом до США вони відійшли від публічного життя. Схоже, це відбилося на їх впізнаваності, що доводить непорозуміння, яке сталося з принцом на ялинковому ярмарку.

принц Гаррі
Принц Гаррі

Подружжя вже готується до святкування Різдва у власному будинку в Санта-Барбарі, адже недавно вони їздили вибирати святкове дерево. Саме тоді з ними і трапилася курйозна історія, про яку розповів один з працівників, який став очевидцем.

Незважаючи на те що для приїзду королівського подружжя помічники виділили ідеальний час, коли торгова зона була майже порожньою та її не довелося закривати спеціально для VIP-гостей, інші покупці все ж були на ярмарку. Ось маленький хлопчик і підбіг до онука Єлизавети II з питанням, чи продає той ялинки.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

Ось що написав користувач твіттера під ніком @imaJaaaaaames, аккаунт якого на даний момент прихований, але на нього посилається американське видання People:

«Там була одна сім’я, маленької хлопчик з якої підбіг до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це».

Принц Гарри и Меган Маркл с сыном Арчи
Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі

Реакцію герцогів Сассекських на конфуз працівник описувати не став, але з огляду на те, як добре вони ладнають з дітьми, можна припустити, що пара сприйняла це з гумором.

До речі, зараз у них самих підростає маленький син Арчі, а нещо давно Меган зізналася, що вони могли стати батьками вдруге, однак у неї стався викидень.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.