Принца Гаррі прийняли за продавця ялинок, а маловідомий співак розповів про роман з Меган Маркл

За рік до того, як майбутня Герцогиня познайомилася з Принцом Гаррі, вона спілкувалася з переможцем місцевого шоу X-Factor Меттом Кардла.

Він розповів про це тільки зараз. Мовляв, після чергового концерту Меган його помітила і якось знайшла номер телефону. Вони листувалися, якийсь час мило спілкувалися, і Метт Кардла навіть запросив майбутню знамениту герцогиню на побачення. Однак зустрічі так і не судилося збутися, і вони перестали спілкуватися.

Сам співак згадує часи їх спілкування з Меган Маркл як дуже дивні

“Це була дуже дивна ситуація. Дуже дивна. І я дійсно не знаю, як все сталося. Мені здавалося, що це забавно, але це приголомшливі спогади “, пише Метт Кардла.

Він так і не уточнив, навіщо розповів цю історію. Однак навіть щасливий, що у них нічого так і не склалося, адже через рік після спілкування з Меган він зустрів свою дружину, з якою до цього дня живе щасливо.

Меган Маркл і Принц Гаррі
Меган Маркл і Принц Гаррі

А Меган Маркл зустріла Принца Гаррі і стала частиною величної королівської сім’ї.

До слова, днями в мережі з’явилася ще одна кумедна історія. Гаррі і Меган вже почали готуватися до Різдва, і вирушили на ярмарок, щоб купити різдвяне дерево.

Як це прийнято у нас, ярмарок не закривали і не обмежували у вході людей. Представники королівської сім’ї просто прийшли як звичайні клієнти, щоб купити собі ялинку.

А один хлопчик, який був там з сім’єю, прийняв принца Гаррі за працівника ярмарки. Історією поділився один з працівників ринку.

“Коли вони приїхали, наша ярмарок була майже порожня. Агент Меган і Гаррі запропонував їм зручний час, хоча ярмарок могли просто закрити для їх візиту. Там була одна сім’я, маленький хлопчик з якої підбіг до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це “, – розповів співробітник ярмарки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.