Поліцейський купив їжу сім’ї, яка хотіла її вкрасти в супермаркеті – зворушлива історія про добро

Творити добро насправді дуже просто і приємно. Ця історія повинна посіяти нотку тепла в кожному серці.

Як пише видання “ВВС Україна “, офіцер поліції США, якого викликали, щоб заарештувати родину за крадіжку, не просто не заарештував їх, але купив нужденним їжу для різдвяної вечері.

Як пояснюється в заяві поліції, в минулому місяці, прямо в переддень Різдва, співробітника правоохоронних органів Метта Ліму викликали до продовольчого магазину в Сомерсеті в штаті Массачусетс.

Метт Ліма - поліцейський з США
Метт Ліма – поліцейський з США

Дві жінки, яку купували продукти в супермаркеті, провели через сканер не всі свої покупки, тобто хотіли частина з них вкрасти.

Під час допиту вони зізналися, що сім’я переживає важкі часи і не може дозволити собі оплатити всю їжу.

Зокрема, вони хотіли подарувати дітям різдвяну вечерю.

Поліцейський виписав їм ордер про заборону входу в магазин, але не пред’явив звинувачення, тому що всі товари в чеку були їжею, заявили в поліції.

Після цього він купив їх за свої гроші подарунковий сертифікат вартістю 250 доларів, щоб жінки могли купити їжу для різдвяної вечері в іншому магазині тієї ж мережі.

“Ця сім’я нагадала мені про моїх власних дітей, тому я повинен був їм допомогти “, – зазначив офіцер Ліма в своєму поясненні.

“Очевидно, що ця сім’я бідувала, і мені важко уявити рішення, яке їм довелося приймати – купити тільки ту їжу, яку вони можуть собі дозволити, або взяти щось ще для дітей на свято “, – пояснив він місцевому телебаченню.

Штат Масачусетс
Штат Масачусетс

“Вони були дуже вдячні і приголомшені. Адже в такій ситуації люди очікують іншої розв’язки – напевно заарештують або їм доведеться відповідати в суді “, – сказано в прес-службі.

“Я купив подарункову карту приблизно тієї вартості, яка була їм потрібна “, – додав правоохоронець.

Ось така історія, наповнена добром, трапилася одного разу в США напередодні Різдва. Справжнє різдвяне диво, чи не так?

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.